10 Απριλίου 2012

Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ (χαρο)παλεύει για τη νίκη

Υπέρ της συνεργασίας φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, τάχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι εάν το ΠαΣοΚ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές τότε «θα έχει την πρωτοβουλία στις εξελίξεις» και στη βάση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες, «θα ζητήσουμε να υπάρξει μία ευρύτερη συμπαράταξη δυνάμεων».

«Το ΠαΣοΚ παλεύει για τη νίκη» είπε, τονίζοντας: «Ο λαός θα αποφασίσει τι κυβέρνηση θέλει. Εάν ο λαός αποφασίσει ότι δεν θα είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει στη βάση ενός κοινού προγράμματος και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας».

Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδης στην κυβέρνηση «καλό θα είναι να είναι ένας πρωθυπουργός κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης».

Πάντως, ο κ. Σκανδαλίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών, λέγοντας ότι το ΠαΣοΚ «μπορεί να κερδίσει τις εκλογές», καθώς στις δημοσκοπήσεις καταγράφει σταθερή ανοδική πορεία, ενώ αντιθέτως τα ποσοστά της ΝΔ παρουσιάζουν πτώση.