21 Απριλίου 2012

Γιούχαραν τον Ευθυμίου στο Μαρούσι-Ο ίδιος μιλάει για επεισόδια - Λέει ότι δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής.. σιγά ρε Κολοκοτρώνη(βίντεο)

Επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Πέτρος Ευθυμίου, προκειμένου να δικαιολογήσει τη γιούχα που έφαγε από συγκεντρωμένους πολίτες. 'Οπως λέει ο ίδιος, ο Ευθυμίου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με κατοίκους του Αμαρουσίου σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Παράλληλα...
σε άλλο σημείο βρισκόταν σε εξέλιξη προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο κ. Ευθυμίου, προσέγγισαν τους συγκεντρωμένους και άρχισαν να φωνάζουν και στη συνέχεια να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Ο κ. Ευθυμίου και οι παρευρισκόμενοι συγκράτησαν την ψυχραιμία τους, γεγονός που εξόργισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής (αυτό ακούγεται λίγο τρελό αλλά αφού το λέει ο Πετράν τον πιστεύουμεεεεε...).

Ο βουλευτής ενημέρωσε άμεσα για το περιστατικό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και βγήκαν οι αναλογες δηλώσεις της Φώφης για φασίστες κ.λπ