19 Απριλίου 2012

ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ; Μόνο έτσι θα ξεβρακώσει ο Σαμαράς τους "αντιμνημονιακούς"


Βλέποντας όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αρχίζουν να κατασταλάζουν περίπου τα πράγματα.Αν παραμείνουν έτσι τα αποτελέσματα, ίσως η Ν.Δ. να χρειαστεί ένα άλλο κόμμα,έτσι ώστε να σχηματίσει κυβέρνηση. Με δεδομένη τη δήλωση του Σαμαρά ότι δεν κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ,αν ήμουνα πρόεδρος της Ν.Δ. θα έκανα το εξής.

Αν μπορούσα να σχηματίσω αυτοδύναμη κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ η με τους ΑΝΕΛ,η και με τους δύο μαζί θα τους καλούσα και θα τους έλεγα,

"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ,ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΟΙ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ. ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΣΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ,ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ."

Πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε πιο εξηγημένη πρόταση.

Αν δεχόντουσαν και προχωρούσαν όλοι μαζί,είχε ΚΑΛΩΣ για τη ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και όλων των Ελλήνων.

Αν όμως ΛΑΚΙΖΑΝ ,αγαπητέ πρόεδρε θα τους είχες ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ και θα πήγαινες σε επαναληπτικές εκλογές έχοντας καταφέρει τα παρακάτω ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ.

   -θα είχες στείλει για βρούβες όλους τους ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ.
   -θα είχες στείλει για πατσά το ΠΑΣΟΚ το οποίο θα το είχες βάλει στη γωνία τηρώντας την υπόσχεση σου περί μη συνεργασίας.
    - θα είχες κατευνάσει τη λαϊκή οργή,που ΔΙΚΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ εξαιτίας της προδοτικής στάσης του ΠΑΣΟΚ.
     - παρότι δεν θα κυβερνάς εσύ, ΕΣΥ θα είχες ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ  όλη την ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ της κοινής γνώμης.
     -θα έδειχνες στους ξένους ηγέτες τι θα πει ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ και αυτοί θα το δεχόντουσαν χωρίς καμιά  ΔΙΑΦΩΝΙΑ.

Τα πράγματα είναι απλά.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ