25 Απριλίου 2012

ΕΤ: Γνήσια η απόδειξη πληρωμής του Χήτου από την ΕΥΠ-Χύτος: Δημοσίευσε την υπογραφή του σαν "απόδειξη" αθωότητας

[Το σχόλιό μας στο τέλος]
Σε σήριαλ ανταλλαγής ανακοινώσεων εξελίσσεται η υπόθεση της πληρωμής του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου από την ΕΥΠ, που αποκάλυψε σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος και διαψεύδεται από τους εμπλεκόμενους.

Η διεύθυνση της εφημερίδας επανήλθε μετά τη διάψευση της είδησης τόσο από τον διοικητή της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα, όσο και από τον υποψήφιο βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου, δημοσιογράφο και σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει:

«Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσίευσε σήμερα έγγραφο της ΕΥΠ με σφραγίδες και υπογραφές. Οι εμπλεκόμενοι ισχυρίζονται ότι το έγγραφο είναι πλαστό. Εμείς απαντούμε ότι η Δικαιοσύνη και η επιστήμη έχουν απεριόριστες δυνατότητες να εξετάσουν την αυθεντικότητα του εγγράφου. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.»

Σημειώνεται ότι στο δημοσίευμα περιλαμβάνεται απόδειξη πληρωμής 30.000 ευρώ στο δημοσιογράφο, με απόδειξη που φέρεται να υπογράφει ο ίδιος ο κ. Μπίκας.

Δεξί Εξτρέμ:

Όσο για τις φώτο που κυκλοφορεί ο Χύτος με την υπογραφή στην ταυτότητα και την υπογραφή στην απόδειξη να είναι διαφορετικές... είναι "απόδειξη" για τα πανηγύρια μιας και δεν πιστεύει κανείς ότι ο αρχηγός της ΕΥΠ περιμένει να υπογράψει κάποιος πράκτοράς του για να βεβαιωθεί ότι δίνει χρήματα στον σωστό άνθρωπο!!! Οι υπογραφές είναι παπαριές και τα πράγματα είναι απλά:


1. Εκταμιεύτηκαν ή δεν εκταμιεύτηκαν 30.000 από την ΕΥΠ εκείνες τις μέρες και
2. Ο Χύτος ζητάει να αρθεί το τραπεζικό απόρρητο και η Τράπεζα της Ελλάδος μας λέει αν κατέθεσε 30.000 σε λογαρισμό του... 

μπορεί να πάρει λίγο χρόνο στον οποίο θα ακούει διάφορα (που ούτως ή άλλως άκουγε) αλλά θα αποδείξει την αθωότητά του και θα ρίξουμε όλοι μαζί μια μούτζα στον Ελεύθερο Τύπο

Στα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ ο δημοσιογράφος και υποψήφιος των ΑΕ Βασίλης Χήτος;