28 Απριλίου 2012

Α.Σαμαράς:"Δεν παραμελούμε την Άμυνα"

Το εργατικό κέντρο Αλμυρού στον Βόλο, την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Λάρισα.

Μήνυμα για εργασία, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και αλλαγή σελίδας στην ψυχολογία του Έλληνα, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς από το Εργατικό Κέντρο Αλμυρού στο Βόλο, τονίζοντας πως όλα αυτά μπορούν να γίνουν "μόνο από μία παράταξη, η οποία έχει για σημαία της και η οποία ελπίζει μόνο σε μία λέξη: Τη λέξη Ανάπτυξη."

Ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε διάλογο με εκπροσώπους των Εμπορικών Επιμελητηρίων της περιοχής της Μαγνησίας και όπως τόνισε "ήρθαμε να συζητήσουμε εδώ με τους αρμοδίους, τα προβλήματα τα ακούσαμε, προβλήματα που ακουμπάνε τον απλό αγρότη, μέχρι τον επιχειρηματία, ο οποίος δεν βλέπει κανέναν λόγο πλέον να επενδύει σε μία περιοχή που οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι, που το κράτος εντείνει αντί να απαλλάσσει τον επενδυτή από τη γραφειοκρατία."



Επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ να διώχνουμε τους επενδυτές ο κ. Σαμαράς τόνισε πως "είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να απενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα, να είμαστε κοντά στον εργαζόμενο, χωρίς να κάνουμε ακρότητες, όπως ήταν οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις, να μπορούμε να γνωρίζουμε το σθένος, τη δύναμη, την ψυχή του Έλληνα εργαζόμενου και να του δίνουμε την ευκαιρία πραγματικά να αποδώσει εδώ πέρα στον τόπο του, γιατί διαφορετικά τα νέα τα παιδιά θα φύγουνε στο εξωτερικό. Και θα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. "

Τη στήριξή του στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποιος επισκέφθηκε την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρηκε τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Αρχηγούς και όλους τους αξιωματικούς για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν και στην 111 Πτέρυγα Μάχης και στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και τόνισε πως "δεν παραμελούμε την 'Αμυνα, εμπιστευόμαστε, δεν προσβάλλουμε τους ανθρώπους που την υπηρετούν. 'Αλλωστε, πατριωτισμός σημαίνει πάνω απ' όλα αξιοπρέπεια".



Ο κ. Σαμαράς είχε μια πλήρη ενημέρωση από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τόνισε πως"μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι εδώ πέρα συγκρατεί κανείς τρεις κρίσιμες λέξεις που είναι και το ευαγγέλιο κατ' εμέ για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Το αξιόμαχο, το αξιοκρατικό και το αξιοπρεπές".




real.gr