17 Απριλίου 2012

Σωστός ο Γραμματέας της ΝΔ!

undefinedΈχουμε ασκήσει πολλές φορές σκληρή κριτική στην ηγετική ομάδα της Συγγρού, ωστόσο σήμερα θα δώσουμε τα συγχαρητήρια στον Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Ο γραμματέας της ΝΔ σήμερα ολοκληρώνει μία σκληρή δουλειά στον κομματικό μηχανισμό και ταυτόχρονα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στην Αρκαδία.

Τα συγχαρητήρια μας πάνε περισσότερο στο...ότι ο ίδιος αν και μπορούσε να βολευτεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, προτίμησε να μπει στη μάχη του σταυρού στην εκλογική του περιφέρεια.

Θυμίζουμε ότι το καταστατικό της ΝΔ ορίζει σαφέστατα ότι ο γραμματέας του κόμματος πρέπει να εκλέγεται χωρίς σταυρό για να τελειώνει απερίσπαστος κομματικές δουλειές! Ωστόσο, ο Ανδρέας όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανε δεκάδες περιοδείες σε όλη τη χώρα, συναντήθηκε με εκατοντάδες υποψήφιους, βρέθηκε όπου υπήρχε σοβαρό ζήτημα για τις οργανώσεις της ΝΔ και ταυτόχρονα ασκούσε και τα βουλευτικά του καθήκοντα!

Το παράδειγμα του είναι πράγματι εξαίρετο σε μία εποχή που οι πολίτες έχουν συνηθίσει να απαξιώνουν τους πολιτικούς και τα κόμματα.

Δ.Ν.

http://taxalia.blogspot.com/2012/04/blog-post_5278.html