19 Απριλίου 2012

Οίκος ανοχής για σκυλιά!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;;;

"Βαρεθήκατε να προσπαθείτε να βρείτε ταίρι στο φίλο σας δίχως αποτέλεσμα? Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο? Απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα του petflirt θα βρει άμεσα (το αργότερο σε 3 μήνες) ταίρι για το ζωάκι σας. Για να προωθηθεί το αίτημα σας, πρέπει να προχωρήσετε στην πληρωμή των 50€"

Αυτή είναι η εγγύηση που σας παρέχει το εν λόγω site.


Μάλιστα το motto του κατά τα άλλα καταρτισμένου κτηνιάτρου είναι "Γιατί και τα ζώα ερωτεύονται…"

Ο κτηνίατρος κύριος Α. Κ. διατηρεί την εν λόγω σελίδα, και προωθεί το ανεξέλεγκτο ζευγάρωμα ζώων μέσα από αυτήν!

Αν και ο νόμος 4039/2012 ορίζει ότι η γέννα που δεν μπορούν να εξασφαλιστούν τα κουτάβια είναι παράνομη - πράγμα που δεν ξέρουμε αν ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις, αν και ο Νόμος ορίζει ότι για να ζευγαρώσουν τα ζώα, θα πρέπει να είναι κατάλληλα επιλεγμένα γι αυτόν τον σκοπό, με ανατομικά στοιχεία που επιτρέπουν την αναπαραγωγή τους καθώς και με την ανάλογη συμπεριφορά, εν τούτης ο κτηνίατρος αποφάσισε υποκαταστήσει τον ρόλο του σοβαρού και επίσημου εκτροφέα, προωθώντας την ανεύθυνη αναπαραγωγή.

Οι παραπάνω διαδικασίες, όλοι γνωρίζουμε ότι συμβάλλουν στον υπερπληθυσμό των αδέσποτων με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!

Ιδίως ένας επαγγελματίας που έχει γνώσεις των κινδύνων της ανεύθυνης αναπαραγωγής, οφείλει να μην την επιδιώκει, πολύ δε περισσότερο να την προωθεί με τέτοιον κατάπτυστο τρόπο!

Αυτός ο άνθρωπος, ως επαγγελματίας, καλείται από τον Νόμο, να συστήνει στους πελάτες του την στείρωση των σκύλων που δεν είναι ικανοί ανατομικά να αναπαραχθούν.
Αυτός ο άνθρωπος, ως επαγγελματίας σε μία χώρα σαν την Ελλάδα με τόσο αυξημένο αριθμό αδέσποτων, προωθεί την αναπαραγωγή τους, με τελικό κόστος τον υπερπληθησμό των αδέσποτων!
Αυτός ο άνθρωπος, ως επαγγελματίας, χρησιμοποιεί αντιδεοντολογικές με την ιδιότητα του κτηνιάτρου πρακτικές και μάλλον από κάποιους θα πρέπει να ελεγχθεί!

Πέρα από την ιστοσελίδα του, ο εν λόγω γιατρός διατηρεί ομάδα στο facebook με την περιγραφή

"Οι φιλόζωοι του Facebook οργανώνουν αυτό το group, που ελπίζουμε θα μαζέψει πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να αγχωνόμαστε αν και πότε θα βρούμε τον κατάλληλο σύντροφο για τον φίλο μας. Μια ομάδα κτηνιάτρων δημιούργησε μια πρωτότυπη ιστοσελίδα που θα μας βοηθάει. Παράλληλα, θα μπορούμε να ενημερωνόμαστε για ποικίλα θέματα που αφορούν τους μικρούς μας φίλους. Petflirt, λοιπόν, γιατί και τα ζώα έχουν δικαίωμα στο φλερτ."

http://happydogsworld.com/forum/viewtopic.php?f=63&t=5003#.T4_oPNnDsYR