28 Απριλίου 2012

Στον Έβρο θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς

Στον Έβρο θα κλείσει την προεκλογική της εκστρατεία η Νέα Δημοκρατία και πιο συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει ανοικτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 4 Μαΐου.


Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί ή στο κλειστό γυμναστήριο ή στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενώ η κινητοποίηση έχει ξεκινήσει από σήμερα...

Η απόφαση πάρθηκε την Πέμπτη, καθώς οι επιτελείς της Συγγρού, έψαχναν που θα κλείσει η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, μετά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου στην Αθήνα.

Αποφασίστηκε η Αλεξανδρούπολη, γι’ αυτό και ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο επίσκεψη του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη στην πρωτεύουσα του Έβρου, ο οποίος τελικά θα επισκεφθεί την Κομοτηνή την Κυριακή 29 Απριλίου.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μεγάλο κόμμα πραγματοποιεί την τελευταία προεκλογική του εκδήλωση στον ακριτικό Έβρο, και να τονίσουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται για τρίτη φορά τον Έβρο, τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δείχνοντας το μεγάλο του ενδιαφέρον για τη Θράκη και την έμφαση που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην ευαίσθητη αυτή ακριτική περιοχή.


http://alexpolisonline.blogspot.com/2012/04/blog-post_2267.html