03 Απριλίου 2012

«Πορνοστάρ» άσος της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ;

Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες ενηλίκων, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ. Ο διεθνής άσος λέγεται ότι είχε ζητήσει από έναν ηθοποιό ανάλογων ταινιών να τον συνοδεύσει στο πλατό και να παρακολουθήσει τα γυρίσματα, όπως δημοσιεύει η Daily Star...
Εκεί αποφάσισε να μεταμφιεστεί φορώντας μία ψεύτικη γενειάδα και να παρακολουθεί... κάτι σαν γκεστ. Από τότε καθιερώθηκε να παρευρίσκεται στα γυρίσματα πάντα μεταμφιεσμένος και να παρακολουθεί, όπως ανακοίνωσε το περιοδικό United We Stand: «Μία αξιόπιστη πηγή το είπε ‘Ένας διεθνής άσος από τις τάξεις μας, ένα εγνωσμένου κύρους όνομα, έχει εμφανιστεί σε δεκάδες πορνοταινίες. Όχι ως πρωταγωνιστής αλλά ως μεταμφιεσμένος που παρακολουθεί τη ‘δράση’. Συζητούσε μ’ έναν διεθνώς επιτυχημένο πορνοστάρ και τον ρώτησε πώς είναι η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα τέτοιων ταινιών. Τότε εκλήθη στο πλατό ενώ τον ρώτησαν αν ήθελε να συμμετέχει. Λογικά πρέπει να αρνήθηκε. Την επόμενη φορά που περιηγείστε στο Youporn ή σε κάποιο παρόμοιο site αν δείτε κάποιον με μούσια να κάθεται στο παρασκήνιο και να παρακολουθεί, μπορεί να είναι κάποιος που αναμφίβολα γνωρίζετε!».

Το γεγονός αυτό είχε συμβεί πριν από χρόνια. Εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το δημοσίευμα.