01 Απριλίου 2012

Όχι στον Τσιτουρίδη... αλλά όχι και στον Συμπιλίδη ;)

[Εννοείται το όχι στον Τσιτουρίδη... αλλά ακόμα πιο αυτονόητο είναι το ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ... για να τα λέμε και όλα ;)... Τι έχει να "προσφέρει" δηλ. στη ΝΔ ο Συμπιλίδης που δεν μπορεί να της το "προσφέρει" ο Τσιτουρίδης; Και απορώ και με τον ίδιο! Καλά τόσο μαλάκ@@ και κομπλεξικός που πιέζει τον Σαμαρά να τον βάλει στα ψηφοδέλτια για να γυρίσει καβάλα στο άλογο... είπαμε ότι ο κόσμος της ΝΔ συγχωρεί... αλλά συγχωρεί όποιους έχουν να προσφέρουν κάτι ή έχουν τουλάχιστον προσφέρει κάτι... δεν συγχωρεί τον κάθε μαλά@@ Συμπιλίδη]

Ο επικοινωνιακός στρατός του ΠΑΣΟΚ έψαχνε απεγνωσμένα να αποδομήσει τον Καραμανλή και να τον οδηγήσει σε εκλογική ήττα που δυστυχώς για αυτόν ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του κόμματος (11μοναδες) και η προσωπική του ταπείνωση που τον οδήγησε αναγκαστικά στην έξοδο !!!

Που στηρίχτηκε αυτή η επίθεση ; Σε τρεις πυλώνες :

1. Στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων

2. Στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου

3. Στους “κουμπάρους ”

Και στις τρεις υποθέσεις πρώτο βιολί ο πολύς υπουργός του Καραμανλή Σάββας Τσιτουρίδης !!

Ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθεί να τον διασώσει για να διασωθεί ο ίδιος και τελικά αφού τον αποπέμπει στις εκλογές που ακολουθούν τον βγάζει από τα ψηφοδέλτια και δέχεται τα φραστικά πυρά του από τα σκαλοπάτια της Ρηγίλλης και τις σχετικές αγωγές που ο Τσιτουρίδης με έπαρση ανακοινώνει στα μέσα. Αυτά για την ιστορία !!

Σήμερα λοιπόν ακούμε ότι κάποιοι στην Συγγρού προτείνουν στον Σαμαρά να επαναφέρει τον Τσιτουρίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ με πρόσχημα την συσπείρωση, χωρίς όμως να εξηγούν για να το μάθουμε κι εμείς οι αφελείς γιατί ο Καραμανλής τον έδιωξε!!!

Προφανώς πιστεύουν ότι με την ομάδα του – 11% η ΝΔ θα δώσει την ελπίδα στους Έλληνες

Είναι πλέον προφανέστερο του προφανούς ότι κάποιοι επιδιώκουν το γκρίζο φόντο γύρω από το Σαμαρά και δυστυχώς φαίνεται να το επιτυγχάνουν.

Όλοι αυτοί οι σωτήρες όμως θα είναι οι πρώτοι που θα τον αμφισβητήσουν στην πρώτη ευκαιρία. Το ξανάκαναν άλλωστε σε άλλους πρόσφατα !!!