17 Απριλίου 2012

Είναι ΈΛΛΗΝΙΔΕΣ και αντίθετα με ότι λέει ο τρόμπας Δελαστίκ το λένε χωρίς να ντρέπονται

Διάβασα πριν ένα άρθρο του πατριώτη του κώλου Δελαστίκ, που πληρώνεται τόσα χρόνια, μέσω του νταβατζή Μπόμπολα και των δημοσίων έργων, με τα δανεικά που σήμερα δεν αναγνωρίζει. Με λίγα λόγια έλεγε ότι οι Ελληνοαμερικάνοι δεν βοηθάνε και δεν λένε ότι είναι έλληνες όταν η χώρα δεν πάει καλά, ενώ το φώναζαν όταν η χώρα πήγαινε καλά πχ. το 2004. Φυσικά αυτά είναι μαλακί@@ γιατί όσοι αισθάνονται Έλληνες το λένε και το καμαρώνουν πάντα σε αντίθεση με τα ακροαριστερά λαμόγια που μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν Έλληνες και τούρκοι ...
αλλά εργάτες και αστοί, πριν ανακαλύψουν την πατρίδα προκειμένου να παραμυθιάσουν τα ζώα τους πατριώτες του κώλου. Δείτε τι έγραψαν στο twitter για το ελληνικό Πάσχα οι πιο διάσημες ελληνίδες του Χόλλυγουντ, που το γιόρτασαν, σε αντίθεση με τον πιαθανώς άθεο τρόμπα Δελαστίκ:

Μαρία Μενούνος
(δείτε στο τέλος και βίντεο που ανέβασε)


Νία Βαρντάλος


Μάλιστα η Ρίτα Γουίλσον, η γυναίκα του Τομ Χάνκς ανέβασε και φωτογραφία από την εκκλησία όπου έκαναν Ανάσταση:


Η Μαρία Μενούνος ανέβασε και ένα βίντεο να σπάει αυγά με τη μητέρα της και τον πατέρα της... της βγήκε λίγο ανάποδο αλλά μετράει η πρόθεση που είναι πιο αγνή  από κάτι τομάρια που μέχρι τώρα τα έτρωγαν μαζί με τον Πάγκαλο και σήμερα μας το παίζουν πατριώτες που σκέφτονται το "λαουτζίκο"