12 Απριλίου 2012

Ρε τον Μπένυ το μπουχέσα! Προσπαθεί με επιχειρήματα για ηλίθιους να αποδομήσει το Σαμαρά...

Εντάξει να προσπαθεί να μας κοροιδέψει ο Μπένυ, λέγοντας ότι ήταν εναντίον του ΔΝΤ, το καταλαβαίνουμε... αλλά να χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ηλιθίων και να μας λέει:


δεν το περιμέναμε.

Βρε μπουχέσα και βέβαια είπε ο Σαμαράς ότι το έλλειμμα ήταν 15%, αφού εκεί το πήγατε και αυτό αναφέρουν τα στοιχεία του κράτους και της ΕΕ. Δεν είπε εξάλλου κανένας ότι κάνατε μαιμουδιές με τα νούμερα. Η κατηγορία για την οποία θα απολογηθεί το φιλαράκι σου ο Παπακωνσταντίνου είναι ότι φούσκωσε το έλλειμμα χωρίς να υπάρχει λόγος προκειμένου να το φορτώσει στην Κυβέρνηση Καραμανλή. Δώσατε παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για τον Ιανουάριο παίρνοντας ουσιαστικά έσοδα εκατοντάδων εκ από το 2009. Δώσατε το επίδομα αλληλεγγύης τα Χριστούγεννα του 2009 προκειμένου να φορτώσετε το "λεφτά υπάρχουν" στην κυβέρνηση της ΝΔ. Γράψατε όλα τα χρέη των νοσοκομείων και των ΔΕΚΟ στο 2009, ενώ δεν χρειαζόταν.

Αυτές είναι οι κατηγορίες που θα κληθείτε να απαντήσετε σε λίγες μέρες...

Και σε τελική ανάλυση ο Σαμαράς σε ένα άρθρο 5 παραγράφων δεν μπορούσε να ανοίξει κουβέντα ότι φουσκώσατε το έλλειμμα γιατί πρωτον αυτό δεν αφορά τους ξένους καθώς είναι ένα θέμα που θα το λύσουμε μόνοι μας και δεύτερον δεν είναι σαν τον προστατευόμενό σου που μιλούσε στο εξωτερικό για Τιτανικό... γκέκε;