28 Απριλίου 2012

Περιοδεία Σαμαρά στη Θεσσαλία-Απόψε μιλάει στη Λάρισα

Στη Λάρισα θα μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία. Ο κ. Σαμαράς θα αναφερθεί κυρίως στους αγρότες και θα καταθέσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την αγροτική πολιτική και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Αναμένεται να αναφερθεί σε προγράμματα στήριξης των αγροτών, (ήδη από το Ζάππειο είχε εξαγγείλει τη στήριξη των κτηνοτρόφων) ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στην αξιοποίηση της αγροτικής γης αλλά και των αγροτικών δανείων.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται επίσης να ζητήσει καθαρή εντολή από τους πολίτες ώστε να επιτευχθεί πολιτική σταθερότητα και δυνατή κυβέρνηση.

Από τη Σέρρες ο κ. Σαμαράς κατηφόρισε στη Θεσσαλία όπου περιόδευσε, με πρώτο σταθμό την περιοχή του Βόλου. Ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε την 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο και την 302 Ταξιαρχία Πεζοναυτών όπου μίλησε με τους επιτελείς και τους αξιωματικούς, ενώ επισκέφτηκε και ένα F16, όπου συνομίλησε με τους πιλότους.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε το εργατικό κέντρο στον Αλμυρό όπου συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς για την επιχειρηματικότητα αλλά και για τα προβλήματα της ανεργίας.