03 Απριλίου 2012

Αθώοι οι του Focus για τα λαμόγια που μας ξεφτιλίζουν... αλλά σιγά μην καταλάβουν οι πατριώτες του κώλου....

[Το δικαστήριο είπε το αυτονόητο: Ότι φταίνε οι Έλληνες πολιτικοί εναντίον των οποίων στρέφεται το δημοσίευμα... βέβαια οι πατριώτες του κώλου δεν καταλαβαίνουν το Χριστό τους... χασισοποτισμένοι από τα ντόπια ΜΜΕ τα οποία με την προπαγάνδα, τους έφεραν σε θέση να υπερασπίζονται τα λαμόγια εναντίον των οποίων στρέφεται το δημοσίευμα... αντί να στραφούν ενάντια όσων μας ξεφτιλίζουν στο εξωτερικό]

Αθώοι κρίθηκαν από το τριμελές πλημμελειοδικείο ο εκδότης και η συντακτική ομάδα του περιοδικού Focus για το δημοσίευμα αλλά και το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που εμφάνιζε την Αφροδίτη της Μήλου, τυλιγμένη με ένα γαλανόλευκο ύφασμα και κάνοντας άσεμνη χειρονομία.
Το δικαστήριο αθώωσε τον εκδότη από την κατηγορία της προσβολής συμβόλου ελληνικού κράτους καθώς κρίθηκε ότι το ύφασμα δεν είναι η ελληνική σημαία, ενώ νωρίτερα το δικαστήριο είχε κηρύξει απαράδεκτη την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος 5 δημοσιογράφων κρίνοντας ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα δεν αναφέρονταν στους Έλληνες πολίτες αλλά σε πράξεις πολιτικών προσώπων.


Νωρίς το πρωί το δικαστήριο όταν έφτασε στα χέρια του η επίσημη μετάφραση του δημοσιεύματος του περιοδικού απέβαλε την πολιτική αγωγή κρίνοντας ότι από το δημοσίευμα δεν έχει άμεσο έννομο συμφέρον και δεν προκαλεί ζημία στους μηνυτές.