02 Απριλίου 2012

KO σχημάτισαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Στο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης -ο οποίος είχε καταψηφίσει και τα δύο Μνημόνια και είχε διαγραφεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τώρα έχουμε κοινοβουλευτική όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Καλώς ορίζω τον Μιχάλη Γιαννάκη βουλευτή Βοιωτίας» έγραψε στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.

Ανακοίνωση της γραμματείας του κόμματος φέρνει τον κ.Γιαννάκη στη θέση του Γ.Γ. των ανεξάρτητων Ελλήνων και υπεύθυνου εκλογικού αγώνα καθώς και στη δεύτερη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος.

Με την ένταξη του κ.Γιαννάκη, το κόμμα του Πάνου Καμμένου αποκτά κοινοβουλευτική ομάδα και θα έχει πλέον τα απαραίτητα προεκλογικά προνόμια, καθώς θα εξασφαλίσει προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και συμμετοχή στα debate των πολιτικών αρχηγών.

Την Τετάρτη αναμένεται να παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος υπογράμμισε ότι υπάρχει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.