26 Απριλίου 2012

Ναι Σπύρο, είσαι όντως και πολύ malakas

Η απάντηση στο βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου ήρθε από έναν άλλο χρήστη του ίντερνετ που με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα λέγοντας… «My name is Spyros and I am Malakas», χρησιμοποιώντας όλα τα μηδενιστικά κλισέ, περί ευθύνης του πολίτη, που επέλεγε αυτούς που επέλεγε και τώρα πρέπει να επιλέξει τους "άλλους". Μόνο που αν επέλεγε τους "άλλους", τώρα θα ήταν στη θέση των πρώην οι"άλλοι" και θα άκουγαν αυτοί τα ίδια.
Για κάποιους, όλοι όσοι κάνουν κάτι είναι ένοχοι. Εύκολη, ανέξοδη μηδενιστική κριτική, του όλοι "είστε μαλάκες και κάνετε λάθος επιλογές, τις οποίες εγώ κριτικάρω". Μόνο που αν γυρίσεις το χρόνο πίσω και του πείς, δηλαδή τι έπρεπε να διαλέξει ο κόσμος το 1996 π.χ., το Α κόμμα, τώρα ο Spyros, θα έλεγε μαλάκες όσους "ψήφισαν τόσα χρόνια το Α". Αν ψήφισαν αυτό που σήμερα έχει στο μυαλό του, το Β δηλαδή, σήμερα θα έλεγε "τι μαλάκες είστε που ψηφίζετε τόσα χρόνια το Β". Όπως δηλαδή έλεγαν σε όλες τις χώρες που ανέτρεψαν τον κομμουνισμό. Αυτά έλεγαν κι εκεί "τι μαλάκες είμαστε που ανεχόμαστε το ίδιο καθεστώς".
Γενικώς "είμαι εναντίον όλων όσων κυβέρνησαν", γενικότερα, "είμαι γενικώς εναντίον...όλοι είναι άχρηστοι, καλοί είναι μόνο όσοι δεν ανέλαβαν ποτέ ευθύνες".
Ε, να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, να σου δώσουμε εσένα το πηδάλιο, να δούμε πού θα το πήγαινες το καράβι ! Αλλά και σήμερα δεν είναι αργά...
Νιχιλισμός και αρνητισμός εις το τετράγωνο....



 http://taxalia.blogspot.com/2012/04/my-name-is-spyros-and-i-am-malakas.html