11 Μαΐου 2012

Ύποπτη ιστορία: Καταγγέλει για βιασμό, μετά από 11 χρόνια, τον καθηγητή Πετράκη του οποίου η γυναίκα ήταν υποψήφια με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτες καταγγελίες 25χρονης ότι πριν 11 χρόνια ο καθηγητής Πετράκης, που τον έχουν στοχοποιήσει, επειδή η γυναίκα του ήταν υποψήφια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την βίασε με όλους τους δυνατούς τρόπους και μάλιστα την άφησε και έγκυο. Βέβαια η ιστορία μοιάζει λίγο στημένη μιας και η κοπέλα πέφτει σε αντιφάσεις.
Σε κάποιο σημείο της καταγγελίες λέει "δεν μπορούσα να το πω στην οικογένειά μου" και αλλού λέει ότι "όταν γινόταν η ΕΔΕ ήμουν 9 μηνών έγκυος" (!!!) πράγμα που σημαίνει ότι γέννησε και παιδί μιας και 8-9 μηνών δεν μπορεί να γίνει άμβλωση. Επίσης η καταγγέλουσσα λέει ότι κατέθεσε στην Αστυνομία και τον ανακριτή ενώ η Αστυνομία λέει ότι ουδέποτε έγινε τέτοια καταγγελία. Βέβαια το θέμα είναι πολύ απλό: Η καταγγέλουσσα λέει ότι έχει στα χέρια της υπεύθυνες δηλώσεις και μαγνητοφωνήσεις ("έπρεπε να καλύψω τα νώτα μου" λέει και μαγνητοφονούσε διάφορους ενώ αρχικά λέει ότι δεν έλεγε τίποτα στους γονείς της...) που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.... οπότε τι πιο απλό από το να τα δώσει στη δημοσιότητα να τον ξεσκίσουμε όλοι μαζί.  


Να σημειωθεί ότι πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι η Εισαγγελέας Λασιθίου ζήτησε την επίδοση του υλικού καθώς για την εν λόγω υπόθεση υπάρχει σχηματισμένη δικογραφία απο το 2005, διαψεύδονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου


Ακολουθεί το ηχητικό και η καταγγελία:

Η κυρία Κατερίνα, καταγγέλει οτι πρίν 11 πρείπου χρόνια, ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιώργος Πετράκης, την παρέσυρε στο κλειστό του αθλητικού κέντρου Ιεράπετρας δήθεν για να της δείξει κάποιες ασκήσεις τόνωσης σώματος, ενώ στην πραγματικότητα οι προθέσεις του ήταν άλλες. Η ανήλικη - τότε - κοπέλα δεν υποψιάστηκε τίποτε και τον ακολούθησε, με αποτέλεσμα ο εν λόγω καθηγητής να τη βιάσει παρα φύσιν διότι - όπως καταγγέλλει η Κατερίνα - δεν ήθελε να αφεθούν ίχνη βιασμού και καταστροφής του παρθενικού υμένα, εφ΄όσον η πράξη γινόταν φυσιολογικά. Στη συνέχεια και υπο το φόβο του ξεσπάσματος του σκανδάλου, ο Πετράκης την διαβεβαίωνε πως είχε ερωτικά συναισθήματα γι αυτήν, οτι αυτό ήταν κάτι το ...φυσιολογικό να συμβαίνει καθηγητής να ερωτεύεται αθλήτριά του(!),  οτι δεν έπρεπε να αποκαλύψει η νεαρή κοπέλα τίποτε και πουθενά κι οτι αυτός θα την βοηθούσε να βελτιώσει τις επιδόσεις της αν συνέχιζε τη σχέση μαζί του, με φανερό σκοπό την ψυχολογική πίεση. Στο μεταξύ όμως η κοπέλα αντιλαμβάνεται την εγκυμοσύνη της και μη αντέχοντας άλλο, τα εξομολογήθηκε όλα στους γονείς της κι αυτοί στη συνέχεια, κατήγγειλαν το γεγονός στον - τότε - διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ. Βασιλάκη, ο οποίος στο μεταξύ έχει αποβιώσει.
Εν συνεχεία, οι γονείς της κοπέλας καταγγέλουν το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία στοιχειοθετεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση, λόγω του γεγονότος οτι επρόκειτο για υπόθεση βιασμού ανηλίκου με πρόκληση εγκυμοσύνης απο καθηγητή μέσης εκπαίδευσης. Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με την Κατερίνα Κ, ο Βασιλάκης, ως διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Λασιθίου, συμβουλεύει τους γονείς και την κοπέλα να προσέξουν πάρα πολύ τις καταθέσεις τους και τις καταγγελίες τους και να είναι πιο μετριοπαθείς, για να μην διαταραχτεί ο κοινωνικός και πολιτικός βίος στο νομό και σε αντάλλαγμα, ο Πετράκης θα υπέγραφε Υπεύθυνες Δηλώσεις και οτι δεν θα καταφέρονταν εναντίον της κοπέλας και δεν θα παρακώλυε την πρόοδό της στο σχολείο, πράγμα που έγινε στο τέλος. Στο τέλος και υπο το φόβο του ξεσπάσματος του σκανδάλου και τις αφόρητες πιέσεις που δεχόταν απο τον Βασιλάκη, τον Πετράκη και αστυνομικούς φίλους του Πετράκη αλλά και άλλους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, η κοπέλα και οι γονείς της, άλλαξαν τις καταθέσεις τους με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπεί στο αρχείο. Στο μεταξύ όμως και πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες της κυρίας Κατερίνας, ο Πετράκης συνέχιζε το ..."θεάρεστο" έργο του και υπο το ιδεολογικό υπόβαθρο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στην οποία ανήκε και εξακολουθούσε να παρενοχλεί σεξουαλικά μαθήτριες του σχολείου ανενόχλητος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής σχετικά με το χρονικό σημείο των καταγγελιών της κυρίας, η Κατερίνα ισχυρίζεται πως δεν άντεξε πλέον να βλέπει να πολιτεύεται ο Πετράκης, βγάζοντας στεντόρειους λόγους για ...ιδανικά, για ευγενή ιδεολογία (!), για πατρίδα κλπ βοηθώντας τη σύζυγό του η οποία πολιτεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή και λόγω των ψυχικών τραυμάτων που είχε υποστεί απο αυτόν, αποφάσισε να τον ξεσκεπάσει. Και, όπως είναι φυσικό, τέτοιες κατηγορίες δεν μπορούν να μείνουν χωρίς συνέπειες, η κυρία Κατερίνα Κ. φαίνεται να είναι αποφασισμένη να το προχωρήσει μέχρι τέλους. Σημειώνουμε δε, οτι η καταγγέλουσα, με τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στο γεγονός στη ραδιοφωνική της συνέντευξη, είναι φανερή η ψυχολογική της κατάσταση και εμφανέστατα τα ψυχολογικά τραύματα τα οποία υπέστη τόσα χρόνια, κουβαλώντας όλα αυτά μέσα της.