03 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος: «Χθες συζητούσαμε 3 ώρες με τον Καζάκη»... και τώρα τον βγάζει τοκογλύφο της Goldman-Sachs!!!

[Πρώτα απ' όλα να θυμίσουμε πως όταν εμείς λέγαμε ότι ο Καζάκης είναι καραγκιόζης κάποιοι παπαγάλοι του Καμμένου που μας απειλούν ότι θα μας κάνουν τα τρία-δυο από Δευτέρα τον είχαν θεό και αναπαρήγαγαν ότι μαλακία έλεγε... αυτά να τα θυμάται πχ. ο blogger που με συνεντεύξεις του τον έκανε φίρμα... όσο για τις απειλές: Είναι τυχεροί που δεν είμαι σαν τα μούτρα τους και δεν είμαι ύπουλος γιατί αν ήθελα μπορούσα να βγάλω και άλλα πράγματα στη φόρα (με αποδείξεις) και ο Πάνος Καμμένος ξέρει τι εννοώ... γι αυτό ηρεμήστε και μην προκαλείτε]

Στην τρομερή καταγγελία Καζάκη, ότι του πρότεινε όσα λεφτά ήθελε προκειμένου να συνεργαστούν, ο Π. Καμμένος, που έχει τις μηνύσεις ψωμοτύρι και απειλεί με μηνύσεις απλούς πολίτες που του κάνουν κριτική (αύριο θα δούμε ένα παράδειγμα...), προτίμησε να απαντήσει με κουλτούρες, στο Twitter, τόσο ο ίδιος όσο και ο γραφικός Τέρενς.

Δήλωσε λοιπόν ο Τέρενς για την καταγγελία Καζάκη (την οποία φυσικά και δεν υιοθετώ αλλά προβληματίζομαι όταν βλέπω τον Καμένο να μην ασχολείται τη στιγμή που έχει κάνει μηνύσεις και αγωγές στη μισή Ελλάδα...):

"Κάποιοι προτιμούν να εξακολουθούν να παίζουν το ρόλο του υπαλλήλου της Goldman Sachs που ήξεραν, αντί να υπηρετούν το Αντιμνημονιακό μέτωπο και αγώνα".

Ο δε Πάνος Καμμένος απάντησε στο twitter


Η απορία μου είναι:

Τώρα έμαθε ο Τέρενς και ο Πάνος ότι ο Καζάκης ήταν υπάλληλος της Goldman-Sachw και έβριζε τον Μίκη;

Πριν 1,5 μήνα δεν τα ήξερε;

Γιατί τότε συζητούσε μαζί του και το διαφήμιζε και σε όποιον τον ρωτούσε;

Αν έλεγε τότε αλήθεια, τι συζητούσε 3 ώρες με τον Καζάκη της Goldman-Sachs;


Πότε επιτέλους δούλευε τους ΑΕροψεκασμένους ο Πάνος; 
Στις 17 Μαρτίου ή τώρα;