15 Μαΐου 2012

Κατσαφάδος: Έπεσε με "γδούπο" από τον 7ο όροφο του Δημαρχείου

Έπεσε η αυλαία για το νεαρό υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος κυριολεκτικά συνετρίβη από τον συνυποψήφιό του Κώστα Αρβανιτόπουλο.

Ο νεαρός, επιπόλαιος και άσχετος με την πολιτική κουλτούρα Κώστας Κατσαφάδος, με μόνα εφόδιά του τη δυνατότητά του...
να ξοδεύει χρήμα, τις υψηλές γνωριμίες του στον 7ο όροφο του Δημαρχείου Πειραιά και τα ρουσφετάκια που έκανε (όπως οι Αμερικανοί κέρδιζαν τους ιθαγενείς δίνοντάς τους χάντρες και καθρεφτάκια) πίστεψε ότι θα γινόταν βουλευτής Πειραιά. Ευτυχώς οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι της Α’ Πειραιά δεν «τσίμπησαν» και ψήφισαν έναν σοβαρό πολιτικό, με κύρος και επιστημονική γνώση, τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, διασώζοντας έτσι την αξιοπρέπεια του κόμματός τους.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Γιάννης Βουτσινάς ο οποίος τελευταία στιγμή είπε «όχι» στην υποψηφιότητά του στην Α’ Πειραιά με τη Ν.Δ., βγήκε πολλαπλά κερδισμένος ενώ βοήθησε και στην πρωτιά Αρβανιτόπουλου. Ο Γιάννης Βουτσινάς σίγουρα αποτελεί τη μεγάλη εφεδρεία που σύντομα θ’ αξιοποιηθεί στην Α’ Πειραιά από τη Νέα Δημοκρατία, στην πολιτική ζωή της πόλης και του μεγάλου λιμανιού.

Τέλος, η πτώση Κατσαφάδου έγινε με μεγάλο «γδούπο» κι εκτός από τον ίδιο έκλαψαν με μαύρο δάκρυ και οι προσωρινοί ένοικοι του 7ου ορόφου του Δημαρχείου Πειραιά, στην πλατεία Κοραή.

http://www.mellon.gr/ΕΙΔΗΣΕΙΣ/tabid/68/vw/1/ItemID/2441/Default.aspx