30 Μαΐου 2012

Αυτός είναι ο άστεγος που του έφαγε 75% του προσώπου ο Zombie Killer [εικόνες]

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του θύματος του Ρούντι Γιουτζίν, αποκαλούμενου και ως Zombie Killer του Μαϊάμι, ο οποίος ακόμη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον -άστεγο εδώ και 30 χρόνια- 65χρονο Ρόναλντ Πόππο που συνήθιζε να κοιμάται επί χρόνια κάτω από την γέφυρα που έλαβε χώρα το έγκλημα.

«Απλά βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή», είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι ερευνητές της Αστυνομίας του Μαϊάμι, σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα το Σάββατο μεσημέρι, όταν ο άστεγος Ρούντι Γιουτζίν (υπό την επήρεια ενός νέου πανίσχυρου παραισθησιογόνου ναρκωτικού ονόματι Bath Salts) ανάγκασε τον 65χρονο να γδυθεί και μετά άρχισε να του τρώει το πρόσωπο.

Μάλιστα ο Πόππο ήταν δυο φορές άτυχος, καθώς -στην προσπάθεια του αστυνομικού να σταματήσει τον δράστη- πυρoβόλησε και τραυμάτισε και τον ίδιο.



Αυτή την στιγμή το θύμα αναρρώνει από τα τραύματά του στην εντατική μονάδα του Jackson Memorial Hospital με το προσωπικό να μιλάει για «τα πιο αποτρόπαια τραύματα που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του».



Ουσιαστικά το μόνο πράγμα από το πρόσωπο του Ρόναλντ που έχει μείνει ανέπαφο «Είναι το μουσάκι του. Το υπόλοιπο πρόσωπο του έχει φαγωθεί εντελώς. Δεν έχει ούτε μύτη, ούτε στόμα».



Σιγά σιγά έχουν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια και πληροφορίες για την ταυτότητα του θύτη, η οικογένειά του έχει να πει πως «Ήταν τζέντλεμαν. Πάντα χαμογελαστός και με χιούμορ. Όχι ένα ζόμπι που τρώει πρόσωπα». Ένας κανονικός άνθρωπος -μέχρι που χώρισε πριν από τρία χρόνια- με όνειρο ζωής να ανοίξει ένα πλυντήριο αυτοκίνητων.