15 Μαΐου 2012

Σταματήστε ρε μαλάκ@@ πολιτικοί να τρομπάρετε τους ηλίθιους: Έδειραν 78χρονο Ολλανδό γιατί νόμιζαν ότι είναι Γερμανός!!

[Βαρεθήκαμε να το λέμε: Οι ηλίθιοι με τα καφριλίκια τους θα διαλύσουν τον τελευταίο υγιή τομέα της χώρας και τη μόνη πηγή εισροής χρημάτων από το εξωτερκό! Το λογαριασμό δε, λόγω μειωμένων εσόδων ΦΠΑ από τον τουρισμό, τον Οκτώβριο, θα τον πληρώσουμε όλοι μαζί ]

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 78χρονος Ολλανδός από δύο κατοίκους των Μολάων στη Μονεμβασιά, γιατί νόμιζαν ότι ήταν Γερμανός. Οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον άτυχο ηλικιωμένο για τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβάλει οι δανειστές στη χώρα μας.
Οι δράστες που επιτέθηκαν στον Ολλανδό, ο οποίος ζει εδώ και 20 χρόνια στη Μονεμβασιά μαζί με την Ελληνίδα σύντροφό του, συνελήφθησαν μετά από καταγγελίες άλλων ελλήνων και ισχυρίστηκαν ότι είναι μεθυσμένοι όταν τον χτύπησαν. Μάλιστα πριν τον ξυλοδαρμό τον ρώτησαν αν είναι Γερμανός και όταν εκείνος απάντησε ότι είναι Ολλανδός, του είπαν «Γερμανός ή Ολλανδός, το ίδιο κάνει. Τι νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε στην Ελλάδα;».

Το περιστατικό όπως ήταν φυσικό έκανε το γύρο του κόσμου με τη μεγαλύτερη ολλανδική εφημερίδα telegraaf, να γράφει «Ένας Ολλανδός που ζει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης με αφορμή το πρόγραμμα λιτότητας για το οποίο έχει δεσμευτεί η χώρα απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους της».

«Δύο Έλληνες έσπασαν -στην κυριολεξία- στο ξύλο, ένα 78 χρονο Ολλανδό που ζει στη μικρή τουριστική πόλη της Μονεμβασιάς. Οι αδίστακτοι δράστες έσπασαν τη μύτη και το σαγόνι του άτυχου Ολλανδού ηλικιωμένου», τονίζει η Telegraaf.

(Όσοι ξέρουν ολλανδικά ας δούνε εδώ τα 200 σχόλια κάτω από την είδηση)