12 Μαΐου 2012

Ειδικές ευχαριστίες Χατζηοσμάν προς την «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης»

Δύο διαφορετικά ευχαριστήρια μηνύματα εξέδωσε για την εκλογή του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Στο ένα, που εστάλη στα ελληνόφωνα ΜΜΕ, εκφράζει την «αμέριστη συμπαράστασή» του στους «συμπολίτες της Ροδόπης», ευχαριστώντας τους για την «ψήφο εμπιστοσύνης» προς το πρόσωπό του, και δεσμεύεται να συνεχίσει να αγωνίζεται «για την επίλυση των προβλημάτων της Ροδόπης μας».

Στο άλλο, που εστάλη στον μειονοτικό Τύπο, υποβάλλει τα σέβη του προς την «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης»... ...και ευχαριστεί «ψηφοφόρους και ομογενείς» για τις «περήφανες ψήφους» υπέρ του, δεσμευόμενος να συνεχίσει τον αγώνα του «για την απόδοση των μειονοτικών δικαιωμάτων που επί χρόνια περιμένουμε».

Για την ακρίβεια, ιδού:

Ευχαριστήριο μήνυμα Νο 1
«Οι εκλογές της 6ης Μαΐου αποτέλεσαν ένα ορόσημο για τη χώρα μας. Αναμφισβήτητα, για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς και κρίσιμα ερωτήματα για την μελλοντική πορεία μας. Το πολιτικό σύστημα βιώνει μία πρωτόγνωρη κρίση με αντανακλάσεις στον κοινωνικό ιστό. Ο λαός εξέφρασε με την ψήφο του την αγωνία και την σύγχυση που κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό. Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα δεν μπορώ παρά να δηλώσω παρών στην δύσκολη και δύσβατη πορεία που μας περιμένει και να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όλους τους πολίτες της χώρας, κυρίως όμως στους συμπολίτες μου της Ροδόπης οι οποίοι για τρίτη φορά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να πω σε όλους προσωπικά ότι γνωρίζω τις δυσκολίες που περνάνε, είμαι και θα είμαι πάντα στη διάθεσή τους σε όποιο πρόβλημα τους απασχολεί. Τέλος, δεσμεύομαι να συνεχίσω την αρμονική συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς και εκπροσώπους φορέων για την επίλυση των προβλημάτων της Ροδόπης μας».


Ευχαριστήριο μήνυμα Νο 2
«Εκφράζω τις πλέον εγκάρδιες και απέραντες ευχαριστίες και τον σεβασμό μου προς τους ψηφοφόρους και ομογενείς, οι οποίοι κατά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 με τις περήφανες και πολύτιμες ψήφους τους με έστειλαν ως πρώτο σε ψήφους βουλευτή στο κοινοβούλιο. Επιθυμώ να αναφέρω πως τον αγώνα που έδωσα στην βουλή και στα υπουργεία κατά τις δύο προηγούμενες περιόδους για την περιοχή μου, για τον κόσμο μου και τις έντονες εργασίες μου – χωρίς υποχωρήσεις και λάθη – για την απόδοση των μειονοτικών δικαιωμάτων που επί χρόνια περιμένουμε, θα τον συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή και αποφασιστικότητα και στην επόμενη περίοδο. Υποβάλλω τον σεβασμό και την αγάπη μου προς την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης δηλώνοντας πως με την μεγάλη μου εμπειρία και αποφασιστικότητα θα την υπηρετήσω κατά τον καλύτερο τρόπο».

http://komotinipress.blogspot.com/2012/05/blog-post_5838.html#more