31 Μαΐου 2012

Σε σεξουαλικό σκάνδαλο εμπλέκεται πασίγνωστη ηθοποιός

Η Zhang Ziyi θεωρείται μία από τις πιο υποσχόμενες ηθοποιούς της Κίνας. «Τίγρης και Δράκος», «Αναμνήσεις μιας γκέισας», «Ήρωας», «Ιπτάμενα Στιλέτα» είναι μερικές από τις ταινίες που την καθιέρωσαν και της έδωσαν τρεις φορές υποψηφιότητα για βραβείο Bafta. Ξαφνικά η όμορφη Κινέζα ηθοποιός είδε το όνομά της να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο πορνείας και διαφθοράς.


Σύμφωνα με τις κατηγορίες η Zhang απεκόμισε περίπου 80 εκατ. ευρώ κάνοντας sex με ισχυρούς άνδρες της χώρας της, επιχειρηματίες και πολιτικούς. Ανάμεσα σε αυτούς λέγεται ότι είναι και «το μαύρο πρόβατο» της πολιτικής Bo Xilai, καθώς «εξοστρακίστηκε» από την ελίτ εν μέσω κατηγοριών ότι ο ίδιος και η σύζυγός του εμπλέκονται στην δολοφονία του επιχειρηματία Neil Heywood. Η ηθοποιός φημολογείται ότι κοιμήθηκε με τον Bo τουλάχιστον δέκα φορές από το 2007-2011 με αντάλλαγμα τεράστια οικονομικά ανταλλάγματα. Τα μυστικά ραντεβού πιθανολογείται ότι έλαβαν μέρος στο Πεκίνο και απέφεραν στη σταρ περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά!

 Η Zhang γνώρισε τον Βο από τον επιχειρηματία Xu Ming, ο οποίος εμπλέκεται επίσης σε σκάνδαλο διαφθοράς. Ο Xu είπε στις Αρχές ότι πλήρωσε την 33χρονη ηθοποιό με 750.000 ευρώ για να κάνει sex μαζί του το 2007, ενώ αργότερα διαπραγματεύτηκε παρόμοια συμφωνία με τον Bo.

Ο Xu λέγεται ότι πλήρωσε τη Zhang συνολικά 23 εκατ. ευρώ, ενώ η ηθοποιός έβγαλε εκατομμύρια από άλλους πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες. Οι ερευνητές τόνισαν ότι ελέγχουν τα παράνομα κέρδη της καθώς και το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής, καθώς οι άνδρες που επέλεγε η ηθοποιός κάλυπταν τις οικονομικές της ατασθαλίες.

Στο μεταξύ της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα όσο ερευνώνται οι ισχυρισμοί, ενώ ο εκπρόσωπός της χαρακτήρισε εξωφρενικές τις φήμες: «Μας προκάλεσαν ανατριχίλα και μας λύπησε βαθύτατα. Γιατί αυτή η αφοσιωμένη και σοβαρή ηθοποιός να υποφέρει αυτήν τη λάσπη και τη δυσφήμηση;». Η ίδια έγραψε στο blog της πως «πολλοί άνθρωποι βλέπουν τον άνεμο ως βροχή χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους». Ζει στο Χονγκ Κονγκ, ενώ ήταν αρραβωνιασμένη (2008-2012) με τον ιδιοκτήτη χρηματιστηριακής εταιρείας Vivi Nevo.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
real.gr