24 Μαΐου 2012

ΕΕ και κολοτούμπας Ολάντ μαζί: «Ψηφίστε, τηρήστε τις δεσμεύσεις και βλέπουμε…»

Ολάντ ζητάει να τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα.... αυτά που προεκλογικά χρέωνε σαν αποτυχημένα στον Σαρκοζί!!! Πιο γρήγορο ξεβράκωμα Ευρωπαίου ηγέτη δεν έχει ξαναγίνει....]
 
«Προσδοκούμε έναν ομαλό σχηματισμό νέας κυβέρνησης η οποία θα έχει υπό την ευθύνη της το πρόγραμμα προσαρμογής και επαρκή πλειοψηφία για να εφαρμόσει με αποφασιστικότητα τις δημοσιονομικές και δομικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται».
Αυτή η αναφορά περιλαμβάνεται στο προσχέδιο απόφασης της Συνόδου Κορυφής σχετικά με την Ελλάδα όπως μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones Newswire.

«Είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ επισημαίνεται ότι τα μέλη της Ευρωζώνης από το Μάιο του 2010 συνεισφέρουν σημαντικά για να ξεπεράσει η Ελλάδα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δείχνοντας απαράμιλλη αλληλεγγύη.

Στο προσχέδιο αναγνωρίζεται επίσης ότι «οι σημαντικές προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών» καθώς και «η πλήρης κατανόηση των προκλήσεων που θα εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν».