30 Μαΐου 2012

«Ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στην Ελλάδα της Ευρώπης»

Την ανάγκη συστράτευσης όλων των πολιτών έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή που θα σημαίνει η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρώπη επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, υποψήφιος στην τελευταία θέση του νομού Σερρών.

Ο γιoς του πρώην υπουργού Αχιλλέα Καραμανλή αναφέρει πως «στις εκλογές της 17ης Ιουνίου διακυβεύεται η ευρωπαϊκή θέση της Ελλάδας, που αποτελεί τη μεγάλη πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και την απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια της πατρίδας μας και την ευημερία των Ελλήνων» και για αυτό πιστεύει ότι είναι εθνική ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό.

«Είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε -πέρα από προσωπικές επιδιώξεις- για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο και να γίνει λιγότερο δύσκολη η ζωή των Ελλήνων», προσθέτει ο κ. Καραμανλής επισημαίνοντας πως σε αυτόν το μεγάλο αγώνα συμβάλλει, με όσες δυνάμεις διαθέτει, με τη μάχιμη συμμετοχή μου στην τελευταία -μη εκλόγιμη- θέση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Σερρών.

«Κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος στην Ελλάδα της Ευρώπης», δηλώνει χαρακτηριστικά.