24 Μαΐου 2012

Εμφανίζουν τον Κ.Βαξεβάνη να αμείβεται από την ΕΥΠ! - «Παρακράτος όσοι το δημοσίευσαν» η απάντηση

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση του fimotro.blogspot.com σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης εμφανίζεται να αμείβεται από την ΕΥΠ! Στην ανάρτηση δημοσιεύεται αντίγραφο (;) απόδειξης σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος φέρεται να πήρε αμοιβή ύψους 50.000 ευρώ. O συντάκτης του κειμένου εμφανίζεται...
να μην υιοθετεί τη γνησιότητα της απόδειξης (άραγε γιατί τη δημοσιεύει αφού αμφιβάλλει;) και ζητά την παρέμβαση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού. Αμεση ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

«Το παρακράτος ξεκίνησε, αλλά με λάθος στόχο. Το μπλοκ fimotro δημοσίευσε μια απόδειξη πληρωμής 50.000 ευρώ είσπραξης από την ΕΥΠ. Δεν έχει καμία σημασία να αναφερθώ στην πλαστότητα και όλα τα συναφή. Θα ήταν τραγικό. Σημασία έχει ότι το παρακράτος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και δεν μπορεί. Τα αφήνω όλα στην κρίση σας. Όσο για αυτούς που τους έφτασε η απόδειξη στα χέρια αλλά δεν ήξεραν δήθεν (και δεν ρώταγαν κιόλας) αλλά δημοσίευσαν, θα το πω καθαρά: είναι ένα τμήμα του παρακράτους» έγραψε στο σάιτ του.

Seleo.gr News