27 Μαΐου 2012

Παπαγιάννης-fimotro: Διαδίδει ψέμματα ότι συνελήφθη για ανώνυμα τηλεφωνήματα!ώνημα στον Βαξεβάνη!

Χθες το απόγευμα ο δικηγόρος του πλαστογράφου διέδιδε ότι ο Παπαγιάννης συνελήφθη για ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα εναντίον του Κ. Βαξεβάνη!! Στην ανακοίνωσή του έλεγε:
«Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Γιάννη Παπαγιάννη, κατηγορώντας τον, ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός στα απειλητικά ανώνυμα τηλεφωνήματα, τα οποία λαμβάνει από αγνώστους.


Η ανωτέρω ανυπόστατη και ψευδής καταγγελία αποτέλεσε την αφορμή, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη και να συλληφθεί.


Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι κίνδυνος υπάρχει για την ελευθεροτυπία, όταν συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι ως δήθεν ηθικοί αυτουργοί ανωνύμων απειλητικών τηλεφωνημάτων».

Προς στιγμή το δημοσιεύσαμε και εμείς αν και γράψαμε
Περίεργη ακούγεται η ιστορία που διαδίδει ο δικηγόρος του Παπαγιάννη και είναι ανησυχητικό το ότι κάποιος μπορεί να καταγγείλει ότι κάποιος άλλος τον πήρε και τον απείλησε ανώνυμα και να τον στείλει στο αυτόφωρο!!! Γι αυτό κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το αν είναι αλήθεια ο λόγος που αναφέρει ο δικηγόρος του Παπαγιάννη. 
Φυσικά η ιστορία είναι ανησυχητική για τον απλό πολίτη και όχι για τον Παπαγιάννη που εκτελεί συμβόλαια λάσπης και συκοφαντίας....
Την είδηση μετέδωσαν πολλά μέσα, μέχρι που το βράδυ ο Κ. Βαξεβάνης τον οποίο ο πλαστογράφος παρουσίαζε σαν πράκτορα της ασφάλειας έγραψε επανειλημμένα στο twitter ότι δεν ισχύει αυτό που λέει ο δικηγόρος του πλαστογράφου καθώς ο ίδιος (ο Βαξεβάνης) έκανε τη μήνυση και ξέρει πολύ καλά γιατί μήνυσε τον πλαστογράφο




Στο κενό έπεσε λοιπόν ακόμαμιαπροσπαθεια του πλαστογράφου να παραποιήσει την πραγματικότητα