21 Μαΐου 2012

Συνελήφθη το λαθροζώο που μαχαίρωσε θανάσιμα τον Πατρινό-Διαβάστε γιατί τον σκότωσαν!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους τρεις αλλοδαπούς που σκότωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29χρονο Πατρινό. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο δραστών.
Σύμφωνα με το dete.gr ο δράστης που βρίσκεται λαθραία στη χώρα ομολόγησε την πράξη του και ανέφερε πως το έγκλημα προέκυψε μετά από τη από παρεξήγηση που προκλήθηκε εκείνη τη στιγμή.

Από την έρευνα και με βάση περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων τα ξημερώματα του Σαββάτου οι τρεις αλλοδαποί διερχόμενοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του. Στη συνέχεια, σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού και ενώ ο 30χρονος ακολουθούσε τους τρεις δράστες, τσακώθηκαν ξανά και ένας εκ των αλλοδαπών χτύπησε τουλάχιστον έξι φορές με μαχαίρι τον 30χρονο. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν με το θύμα για τον σκύλο που είχε μαζί του ο 30χρονος, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να πουν στους αστυνομικούς τον ακριβή διάλογο που είχαν.