29 Μαΐου 2012

Πήξαμε στη μαλακ@@: Το Βερολίνο εισβάλλει οσνούπω στην Ελλάδα

Ο κάθε βλάκας αναπαράγει ότι μαλακ@@ δει χωρίς να ξέρει ποιος το λέει και γιατί το λέει. Μας ζάλισαν οι πατριώτες του κώλου τις προηγούμενες μέρες με ένα γερμανικό άρθρο που λέει ότι το Βερολίνο ετοιμάζει πραξικόπημα στην Ελλάδα προκειμένου να επιβάλλει την ηγεμονία του ή μια τέτοια παπαριά τέλος πάντων. Φυσικά κανείς δεν λέει ότι το άρθρο προέρχεται από παρακλάδι της γερμανικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
Το συγκεκριμένο ίδρυμα που τα λέει αυτά και κατά καιρούς λέει ένα κάρο παπαριές δημιουργήθηκε και διοικείται από μέλη του πρώην PDS και νυν Die Linke που είναι τα απομεινάρια του ΚΚ της Ανατολικής Γερμανίας. Όσοι ξέρουν γερμανικά μπορούν να δουν εδώ τι ιδεολογίας είναι οι ιδρυτές και οι συντάκτες... από κει και πέρα ότι και να σχολιάσει κανείς θα χάσει το χρόνο του...

Απλά διαβάστε τι λένε για να γελάσετε:  

"Η γερμανική ελίτ συζητά ακόμα και για πραξικόπημα, για να επιβάλλει τον έλεγχο στην Ελλάδα"

"Η δημοκρατία είναι σχετική''...Αυτό υποστηρίζει ήδη από τον τίτλο η ιστοσελίδα german-foreign-policy.com και αναφέρεται στις πυρετώδεις επεξεργασίες σχεδιών επιβολής ελέγχου στην Ελλάδα από γερμανικά think tanks.
''Η γερμανική ελίτ συζητά πολλά σενάρια, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης επιβολής προκειμένου να διασφαλιστεί ο έλεγχος στην Αθήνα, με την εγκαθίδρυση προτεκτοράτου ή την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων σε αυτή τη χώρα του ευρωπαϊκού νότου'', γράφει χαρακτηριστικά.
'Οπως σημειώνει, μπορεί το Βερολίνο να χρειαστεί να καταφύγει σε πιο σκληρά μέσα καθώς οι απειλές για εκδίωξη από το ευρώ φαίνεται να μην σωφρονίζουν τους 'Ελληνες.
''Υπάρχει η απειλή η Ελλάδα να βυθιστεί ολοκληρωτικά στο χάος'' εξηγεί, ενώ γίνεται αναφορά και σε σχετικές προειδοποιήσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Joseph Fischer.
''Το σενάριο γίνεται όλο και πιο πιθανό όσο η κατάσταση αποσταθεροποιείται'', προειδοποιεί.