29 Μαΐου 2012

Δεν πωλείται τελικά η βίλα του κομμουνιστή Μητροπάνου

Δυο μέρες μετά το δημοσίευμα που έλεγε ότι η χήρα του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στη μονοκατοικία του ζεύγους στο Παλαιό Ψυχικό, ήρθε η αδελφή του, Σμάρω (εκείνη που του είχε δώσει το νεφρό της) για να δηλώσει ότι αυτό δεν ισχύει.

Το γύρο του διαδικτύου έκανε την Κυριακή μεσημέρι το δημοσίευμα της Real Life που ήθελε την χήρα του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια, να προτίθεται να πουλήσει την 700 τ.μ. μονοκατοικία του ζεύγους στο Παλαιό Ψυχικό έναντι 5.000.000 ευρώ προκειμένου να μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
Όλα αυτά μέχρι χθες το απόγευμα, όταν η αδελφή του αείμνηστου τραγουδιστή, Σμάρω, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Μίλα, δήλωσε έκπληκτη από το δημοσίευμα και ξεκαθάρισε ότι -προς το παρόν- η οικογένεια δεν προτίθεται να πουλήσει τη νεοκλασική μονοκατοικία.



Η πανέμορφη νεοκλασική κατοικία, με τους χαρακτηριστικούς φοίνικες, αποτελείται από 4 επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα, ανεξάρτητο διαμέρισμα, με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στο εσωτερικό του σπιτιού, μεταξύ άλλων, βρίσκεται το αγαπημένο του πιάνο, αλλά και οι αναρίθμητοι χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι του.

iefimerida.gr