04 Μαΐου 2012

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β Αθηνών και η Αγία Βαρβάρα


Η Νέα Δημοκρατία το, κόμμα που πολύ πιθανόν να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές, κατεβάζει στις εκλογές τρεις υποψηφίους που έχουν ως αφετηρία τους την Αγια Βαρβαρα. Σε έναν δήμο που μονοπολείται απο το πασοκ και την αριστερά (αξιωματικη αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ με τον συνδιασμό "Λαική Συσπείρωση") είναι ενδιαφέρον για το πως θα κινηθουν οι ψηφοφοροι ανάμεσα στους τρεις υποψηφιους που δεν ειναι άλλοι απο...

την Κατερίνα Παπακώστα (υπεύθυνη για θέματα γυναικών στην ΝΔ και πρώην βουλευτή) , τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (βουλευτή) και μια νέα υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Β Αθηνών την Βαρβάρα Ψυχούλα Κοντογιάννη Βιβλιοθηκονόμο και Πολιτίκη Επιστήμονα.


Εδώ να σημειωθεί πως απο στην ίδια περιοχή πολιτεύεται και ο Γιώργος Ρεμπής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Γιωργος Ρεμπής ηταν ο πιο θερμος υποστηρικτης του Γερασιμου Γιακουμάτου στην Αγια Βαρβαρα και εκπροσωπος του πολιτικού του γραφείου. Το 2009 στις εσωκομματικές εκλογές υποστήριξε την Ντόρα Μπακογιάννη. Το 2010 στις δημοτικές εκλογές ηταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που υποστήριζε η ΝΔ στην Αγια Βαρβαρα.

Υποψηφια δημοτική σύμβουλος με το Γ.Ρεμπή ήταν και η Βαρβαρα Ψυχουλα Κοντογιάννη, σήμερα υποψηφια με την ΝΔ στην Β Αθηνών.

Θα εχει έντονο ενδιαφερον λοιπον να δούμε το ποσοστο που συγκεντρωσουν στην Αγια βαρβαρα οι τρεις υποψηφιοι της ΝΔ κυριος Γιακουματος κυρια Παπακωστα και κυρια Ψυχούλα - Κοντογιάννη και ποσο θα επηρεασει το αποτέλεσμα ο Γιωργος Ρεμπής που δεν εχει και πολλούς φιλους στις τάξεις των φιλοσαμαρικών κεντροδεξιών.


Δεδομενου οτι οι δημοτικές εκλογές του 2014 ειναι αρκετα κοντα μας ίσως η επιδοκιμασια των ψηφοφόρων να υποδείξει και τον επόμενο επικεφαλη του δημοτικου ψηφοδελτιου της ΝΔ στην Αγία Βαρβάρα.

Τα βιογραφικά των υποψηφίων της ΝΔ βρίσκονται στον κόμβο http://www.ekloges.nd.gr/ypopsifioi/2

http://protovouliapolitditikianagenissi.blogspot.com/2012/05/blog-post.html