08 Μαΐου 2012

Δασκάλα παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα... του έρωτα μέσα στη ντουλάπα της τάξης

Η αποπλάνηση μαθητών έχει γίνει καθημερινότητα στις Η.Π.Α όπου δεκάδες καθηγήτριες έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών τους. Άλλο ένα κρούσμα έχει συνταράξει την κοινωνία της Φλόριντας.
Η 28χρονη δασκάλα, Kacy Christine Wilson, από το Κολοράντο των ΗΠΑ βρέθηκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης καθώς καθώς συνελήφθη στην Φλόριντα, με την κατηγορία πως αποπλάνησε έναν 16χρονο μαθητή της.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν έφτασε στη διεύθυνση του σχολείου ανώνυμη επιστολή που μαρτυρούσε για τα πολύ «ιδιαίτερα» μαθήματα που παρέδιδε η δασκάλα στον ανήλικο μαθητή της.

Τότε ήταν που ο 16χρονος μαθητής αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να πει στις αρχές για το ανάρμοστο και έντονο φλέρτ της δασκάλας του, που οδήγησε σε ερωτικές επαφές μεταξύ τους σε διάφορα απίθανα σημεία: στην ντουλάπα, στην τάξη, στο αυτοκίνητο και στο κλιμακοστάσιο του σχολείου.

Σύμφωνα με την κατάθεση του μαθητή όλα ξεκίνησαν όταν τον «έβαλε στο μάτι» η δασκάλα και άρχισε να του στέλνει στο κινητό τοπλες φωτογραφίες της. Οι διάφορες δικαιολογίες για να μείνουν μόνοι δεν άργησαν να έρθουν, ώσπου μια μέρα τον έσπρωξε στον τοίχο, τον άγγιξε και τον οδήγησε στην συνέχεια σε μια ντουλάπα όπου του έβγαλε τα ρούχα και του πήρε την παρθενιά.

Ο ίδιος ο μαθητής δηλώνει ταπεινωμένος για την όλη ιστορία αφού όπως λέει: «Είναι κακό, ότι, όταν μεγαλώσω όταν θα θυμάμαι τη πρώτη μου φορά, θα θυμάμαι και την Wilson.»