17 Μαΐου 2012

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση Αρσένη

[Τσαντίστηκαν οι σύντροφοι επειδή ο Αλέξης τους πρόδωσε και τα βρήκε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ της Λούκας και του Γεράσιμου]

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη πρόταση να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας ο Γεράσιμος Αρσένης ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, εξαπέλυσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατηγορώντας τον για «συνεχή αποδυνάμωση του κινήματος που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου».

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας "υπευθυνότητα" και "σύνεση", υποχωρώντας από τις "μη μονομερείς ενέργειες" και τη "διαπραγμάτευση" των όρων του Μνημονίου έως την υπόδειξη του Γ. Αρσένη ως υπηρεσιακού πρωθυπουργού, συνεχώς αδυνατίζει το κίνημα που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου.

Κι επειδή για την Αριστερά δεν υπάρχει κανένας "σκοπός" που να αγιάζει τα "μέσα", φαίνεται ότι ο σκοπός της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόσημος με τα μέσα που χρησιμοποιεί».

Αναφορικά με τον Γεράσιμο Αρσένη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχολιάζει πως «δεν ξεχνάμε ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πει ούτε λέξη ενάντια στο πρόγραμμα λιτότητας και την υπαγωγή της χώρας στις επιταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ, την οποία σε μεγάλο βαθμό ενορχήστρωσε και υλοποίησε η σύζυγός του Λούκα Κατσέλη. [...] Δεν είναι δουλειά της Αριστεράς να ξεπλένει φθαρμένους πολιτικούς, ούτε να ανασύρει πρόσωπα τα οποία ο ίδιος ο κόσμος του κινήματος έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τέλος καταλήγει λέγοντας πως «η Αριστερά δεν έχει ανάγκη να δίνει «εχέγγυα» στην αστική τάξη και τα κέντρα εξουσίας, έχει υποχρέωση να δίνει εχέγγυα στον κόσμο του κινήματος, στον εργαζόμενο λαό, στη νεολαία. Έχει υποχρέωση να τιμά τους αγώνες του λαού».