22 Μαΐου 2012

Ελληνάρας ακροδεξιός ρατσιστής καταδίδει πολυπολιτισμικούς μετανάστες

Άρτα, 22/05/2012

Άλλο ένα περιστατικό πρωτοφανούς ρατσιστικής βίας έρχεται από τη Δυτική Ελλάδα.

Ιθαγενής Αρτινός, ενεργώντας προκλητικά, κατέδωσε στην αστυνομία ομάδα Αλβανών πολυπολιτισμικών μεταναστών.


Οι αθώοι και καλοκάγαθοι πολυπολιτισμικοί φιλοξενούμενοί μας είχαν προηγουμένως επισκευθεί την οικία της οικογένειας του Ελληνάρα, και αφού “δανείστηκαν” τα πάντα από το σπίτι του, θεώρησαν σωστό να μυήσουν στον έρωτα την 15χρονη κόρη του.

Το γεγονός οτι το κορίτσι δεν ήθελε, δείχνει για άλλη μια φορά τις ρατσιστικές αντιλήψεις που παραμένουν βαθιά ριζωμένες στην Ελληνική κοινωνία.

Οι πολυπολιτισμικοί φίλοι μας όμως αγνόησαν την ρατσιστική αντιμετώπιση της οικογένειας και έτσι, αφού έδεσαν τον ακροδεξιό πατέρα σε μια καρέκλα, βίασαν το 15χρονο κορίτσι μπροστά στα μάτια του.

Και αντί ο Ελληνάρας να φιλέψει τους επισκέπτες από τα Τίρανα, αντί να δεχτεί την μίξη των πολιτισμών (που θά ‘λεγε και η Ρεπούση), να τους κεράσει ένα φοντάν τέλος πάντων, πήγε και τους κατέδωσε στην Αστυνομία.

Όπως είναι φυσικό το γεγονός έχει προκαλέσει αναταραχή στους κόλπους της Ντεμέκ και Επιδοτούμενης Αριστεράς και στα διάφορα “αντιρατσιστικά φόρα” (με σήμα την Κόκα Κόλα), με αποτέλεσμα να αναμένονται κινητοποιήσεις.

http://amantomatimou.wordpress.com/