04 Μαΐου 2012

Βίκυ Σταμάτη: "Ο ανακριτής ήταν εμπαθής μαζί μου"... ρε τον αλήτη!!

Αίτηση με την οποία ζητούν να ασκήσει αναίρεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το οποίο απορρίφθηκε ως αβάσιμο το αίτημα της Σταμάτη για εξαίρεση του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, κατέθεσαν σήμερα οι δικηγόροι της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.


Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστηρίζει πως ο ανακριτής έκανε υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, καθώς στη διάταξη απαγόρευσης, εκποίησης ή μεταβίβασης του ακινήτου επί της οδού Αρεοπαγίτου 33 στην Αθήνα, αναφέρει ότι το ακίνητο προέρχεται από έσοδα εγκληματικής δραστηριότητας.

Έτσι όμως θεώρησε ότι όντως έχει διαπράξει αξιόποινη πράξη, δίνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι έχει διατυπώσει ήδη πλήρη γνώμη για το πρόσωπο της πριν την απολογία της.

Στην αίτηση προς τον κ. Τέντε, οι δικηγόροι της Σταμάτη υποστηρίζουν ότι το απορριπτικό βούλευμα επί της αίτησης εξαίρεσης πάσχει, λόγω έλλειψης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας.

Ο κ. Τέντες θα αναθέσει σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να μελετήσει την αίτηση και στην συνέχεια θα αποφανθεί.

Εν τω μεταξύ ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος συναντήθηκε με τη σύζυγό του, σήμερα το πρωί για περίπου μίση ώρα στις φυλακές όπου κρατούνται και οι δύο.

Η συνάντησή τους έγινε από τις 10.30 έως τις 11.00 στον χώρο του αρχειοφυλακείου των ανδρικών φυλακών όπου μετήχθη η Βίκυ Σταμάτη.

Στη συνάντηση του ζευγαριού παρόντες δεν ήταν σωφρονιστικοί υπάλληλοι.