20 Μαΐου 2012

Μιλάνε και οι κώλ@@-Ιρλανδός ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από Φέτα!! (βίντεο)

Στις 16 Μαίου ο Ιρλανδός Υπουργός Οικονομικών, Michael Noonan, μιλώντας σε εκδήλωση του Bloomberg και θέλοντας να γίνει πιστευτός ότι η Ιρλανδία δεν κινδυνεύει από την κατάσταση στην Ελλάδα, την έξοδο από το ευρώ κ.λπ, είπε:

“Πέρα από τις διακοπές σε ελληνικά νησιά, πιστεύω ότι οι περισσότεροι ιρλανδοί δεν έχουν πολλές σχέσεις με την Ελλάδα. Αν πάτε εδώ σε σούπερ μάρκετ, πόσα ελληνικά είδη βάζετε στο καλάθι σας , αν εξαιρέσουμε το τυρί Φέτα; Για να μας επηρεάσει το πρόβλημα της Ελλάδας πρέπει να έχουμε στενές οικονομικές σχέσεις και εμείς δν έχουμε καθόλου σχέσεις”

Μόλις είπε την εξυπνάδα για τη Φέτα, έπεσαν γέλια από το ακρωατήριο και ο ίδιος άρχισε να χαχανίζει.



Φυσικά τα άκουσε για τα καλά και από τους Ιρλανδούς, που του υπενθύμισαν ότι οι ιρλανδικές εξαγωγές προς την Ελλάδα δεν είναι καθόλου αμελητέες και φτάνουν κοντά στο 0,5 δις ευρώ (δείτε εδώ και τα σχόλια). Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου διακομωδούν τη δήλωσή του.



Έτσι μετά το θόρυβο σήμερα δήλωσε πως το είπε προκειμένου να πει με ένα πρακτικό παράδειγμα, για να μην αρχίσει και αραδιάζει με νούμερα και στατιστικά, ότι η Ιρλανδία δεν διατρέχει κίνδυνο μετάδοσης του ελληνικού προβλήματος