22 Μαΐου 2012

Τι απαντά η ρεπούση για τη "γενοκτονία" (ηχητικό)

Απέφυγε με ιδιαίτερη επιμονή -επαγγελματική επιμονή μέχρι τέλους- να χρησιμοποιήσει τη λέξη γενοκτονία, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο να μην της ξεφύγει η λέξη. Σε μια πλήρη επιβεβαίωση των όσων (ορθότατα) φαντάζονται οι Έλληνες, επανέλαβε..
πολλές φορές -με υφέρπουσα ειρωνία- ότι τιμά τα θύματα, που έχασαν περιουσίες κλπ, και στο τέλος είπε "ας μιλήσουμε για τα σοβαρά ζητήματα" κι ας μην έχουμε "εθνικιστικές εξάρσεις". Δηλαδή αν κάποιος στο Ισραήλ τη ρωτούσε "αναγνωρίζετε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων" και έλεγε "λυπάμαι για τα θύματα, έχασαν οικογένειες περιουσίες" κι ο Εβραίος ξαναρωτούσε θα ήταν "ακροδεξιός εθνικιστής";.
Με δυσκολία έκρυβε τη χολή της, αλλά δεν τα κατάφερε ολοκληρωτικά.
Δυστυχώς ο δημοσιογράφος ήταν "λίγος" και δεν της έκανε την ερώτηση "τελικά αναγνωρίζετε τη γενοκτονία, ναι ή όχι; Γιατί αυτό ειναι το ζήτημα"
Και φυσικά η ρεπούση ξαναείπε ψέμματα, ότι έλλειψε τρείς ώρες, αφού υπάρχουν φωτογραφίες, που την απεικονίζουν να είναι παρούσα, πέντε λεπτά πριν την "σιγή ενός λεπτού". Αλλά δεν είναι αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει τη "γενοκτονία".
Όπως είναι γνωστό, τα μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, το να αρνηθεί κανείς τη γενοκτονία ενός έθνους, είναι έγκλημα που στιγματίζει τον αρνητή ως "ναζιστή", εκτός αν η άρνηση αφορά το ελληνικό έθνος.
Ακούστε την:


Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή

 Ωρα 12:44 μμ  η Ρεπούση μέσα στη Βουλή

 Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής


http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_6171.html