23 Μαΐου 2012

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τα CDS από τα καμμένα

Μετά από αρκετό καιρό αυτοί που διαδίδουν δεξιά και αριστερά τα περί CDS χωρίς να έχουν προσκομίσει καμία απόδειξη πέρα από ένα κατεβατό αριθμών που έγραψαν οι ίδιοι και αναπαραγάγουν ο ένας με τον άλλο, θυμήθηκαν την υπόθεση κατά τρόπο που μόνο ανέκδοτο θυμίζει!!


Ο Άκης που είναι μέχρι τα μαλλιά μέσα στο βούρκο, που τον κυνηγάνε από παντού, που του έχουν ήδη δεσμεύσει την περιουσία (όταν τα γράφει αυτά στο ημερολόγιό του) θα παρέμβαινε στον Παπαιωάννου υπερ του Αντρίκου και των CDS!!

Μόνο οι ΑΕροψεκασμένοι πιστεύουν ότι θα σήκωνε Έλληνας το τηλέφωνο στον Άκη το 2011 και το 2012 και θα τον άκουγε σε ότι κι αν είχε να πει...

Και σε τελική ανάλυση επανερχόμαστε και θυμίζουμε:

Ο ανακριτής που ασχολήθηκε με τις καταγγελίες Καμμένου κρίνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής και προτείνει η υπόθεση να μπεί στο αρχείο. Ο Πεπονής προκειμένου να γίνει ήρωας αρνείται να την βάλει λόγω της εμπλοκής του και της καταγγελίας του ότι δέχθηκε πιέσεις για άλλες υποθέσεις και ζητάει από γνωμοδοτικό συμβούλιο να του πει τι θα κάνει. Το συμβούλιο αποφασίζει και του λέει ότι αυτός είναι υπεύθυνος να εφαρμόσει το νόμο και πρέπει αυτός να τη βάλει στο αρχείο εφόσον ο εισαγγελέας που τέλεσε την έρευνα δεν βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία.

Κι όμως οι ΑΕροψεκασμένοι επιμένουν, εκμεταλλευλόμενοι το αλλαλούμ που δημιουργεί ο Πεπονής με τα πέρα δώθε, να λένε ότι η υπόθεση εξετάζεται ακόμα από τους εισαγγελείς, τη στιγμή που ο εξετάζων είπε να πάει στο αρχείο!!!

Τι να πεις με τους λαϊκιστές δεν βγαίνει άκρη

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
Ο υπάλληλος των τραπεζιτών που τα παίρνει από τη ΝΔ κι απ' το ΠΑΣΟΚ κι απ' τον Αντρίκο κι απ' τον Γιωργάκη (ξέχασα κανέναν;)

ΥΓ. Για τους ΑΕροψεκασμένους και για να ξέρουν γιατί θα τους σβήσω τα ηλίθια και άσχετα σχόλια: Και εγώ πιστεύω ότι ο Αντρέας ήταν καθοδηγητής της 17 Νοέμβρη, πιστεύω ότι ο Αντρίκος είναι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό σε κερδοσκοπικά παιχνίδια, αλλά η κοινωνία μας είναι δομημένη στο να καταδικάζει κάποιον βάσει αποδείξεων. Και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν γιατί υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να κρυφτούν...