19 Μαΐου 2012

Ένα μικρό…Μόναχο στην καρδιά της πόλης-Στο Ινστιτούτο Γκαίτε για τον τελικό του CL

Μπορεί αρκετά από τα μέλη του συνδέσμου φίλων Μπάγερν «Macedonia – Hellas» να βρίσκονται ήδη ή να αναχωρούν αύριο για το Μόναχο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην αγαπημένη τους ομάδας, κόντρα στην Τσέλσι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που δεν βρήκαν τρόπο να ταξιδέψουν, θα μείνουν παραπονεμένοι.
Ήδη, στον προαύλιο χώρο του Goethe Institut (Βασ. Ολγας 66) στη Θεσσαλονίκη στήνεται ένα μικρό…Μόναχο, ώστε οι φίλοι της ομάδας, που θα παραμείνουν στην πόλη να νιώσουν σαν βρίσκονται στην…Allianz Arena.

Και βέβαια, εκτός από την παρακολούθηση της αναμέτρησης από ειδικό προτζέκτορα που θα τοποθετηθεί, για τους φίλους της Μπάγερν θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας κανείς, το πακέτο αξίας 10 ευρώ, θα μπορεί να απολαύσει μία βαρελίσια μπύρα, ένα πιάτο λουκάνικα, παραδοσιακά Μπρέτσελ ενώ θα παραλάβει και το μπρελόκ του συνδέσμου.

Παράλληλα, θα λάβει μέρος και στη κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του αγώνα, για ένα εκπληκτικό συλλεκτικό t-shirt, το οποίο οι υπεύθυνοι του συνδέσμου δημιούργησαν για τις ανάγκες του παιχνιδιού που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Βαυαρικού συλλόγου.
 
http://www.sport2310.gr/