31 Μαΐου 2012

Η Coca-Cola έιναι μαζί μας

Η εμπιστοσύνη, η διακυβέρνηση, η κοινωνική αρμονία και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι τα τέσσερα «κλειδιά» για να ξεπεράσουν η Ευρωζώνη και η παγκόσμια οικονομία γενικότερα την κρίση που ξεκίνησε το 2008 και οι επιπτώσεις της φτάνουν μέχρι τις μέρες μας.

Αυτή τη βασική ιδέα ανέπτυξε και υποστήριξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου «The Coca-Cola Company» κ. Muhtar Kent κατά τη διάρκεια σημερινής ομιλίας του στο ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη, στο δείπνο της έναρξης του διεθνούς επιχειρηματικού συνεδρίου με τίτλο: "Leadership Against Crisis: Public-Private Cooperation for Growth".

Ο κ. Kent απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών ελληνικών και ξένων εταιριών δήλωσε ξεκάθαρα την αισιοδοξία του για τις εξελίξεις. «Ακόμα και τώρα, απόψε, πιστεύω ότι, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος. Όχι σε κάθε σημείο και κάθε στιγμή, αλλά, υπό μια γενικότερη έννοια, σε ένα μέσο παγκόσμιο επίπεδο. Τείνω να βλέπω το ποτήρι όχι μισοάδειο, αλλά μισογεμάτο και μάλιστα κατά τα τρία-τέταρτα γεμάτο» είπε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι «η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις, όχι απέλπιδες ή αξεπέραστες προκλήσεις, αλλά σίγουρα σοβαρές»..