14 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας μέσω Facebook ειρωνεύεται τα ΜΜΕ... επειδή όλα τα λαμόγια τον υπερασπίζονται στο twitter

[Πλήθος γραφικών και καραγκιόζηδων δημοσιοκάφρων που ξυπνάνε στις 10 και με το καλημέρα, προκειμένου να υποστηρίξουν τον Τσίπρα στο twitter, μας γκαστρώνουν ότι δεν θα γίνει τίποτα από όσα ακούμε σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, δεν μετράνε... μετράνε μόνο οι 2-3 της ΤιΒι που ρωτάνε τα αυτονόητα και δεν παίρνουν απαντήσεις από τους απογόνους του Λένιν!!]

Εμμεση επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Θα μπορούσε η εβδομάδα 6-13 Μαϊου να γιορτάζεται κάθε χρόνο ως εβδομάδα ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας...».

Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στην κριτική που δέχεται από τον Τύπο για την άρνησή του να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα ενημέρωσης μετά από το «δε με νοιάζει τι λέτε για εμάς στα κανάλια σας. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δε σας πιστεύει πλέον. Τον έχετε συκοφαντήσει, τον έχετε προσβάλλει, τον έχετε εκβιάσει» που είχε πει στην Ξάνθη.