27 Μαΐου 2012

Τώρα τελευταία ο Παπατζης του fimotro ανακάλυψε και την πλαστογραφία-Δείτε τι άλλο πλαστογράφησε

Στη ΓΑΔΑ συνεχίζει να κρατείται ο Γιάννης Παπαγιάννης του fimotro.blogspot.com όπου και θα γνωρίσει τη φιλοξενία της ΕΛΑΣ μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Κρατείται για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμιση μετάαπό μήνυση που του έκανε ο Κ. Βαξεβάνης καθώς ο Παπαγιάννης παρουσίασε πλαστή απόδειξη που έμφάνιζε τον δημοσιογράφο σαν συνεργάτη της Ασφάλειας. Τελευταία έχει ανακαλύψει το ταλέντο του στη πλαστογραφία μιας και υπάρχει άλλη μια περίπτωση καραμπινάτης πλαστογραφίας:

Χθες το απόγευμα μετά από εντολές έγραψε ότι συλληφθήκαμε ή θα συλληφθούμε όπου να ΄ναι (καλά δεν συζητάω για τα ονόματα και τη φώτο που είναι για τα πανηγύρια δηλ. άλλος για άλλος) επειδή έχουμε στήσει μπλογκ που βρίζει τον Αβραμόπουλο. Φυσικά αναφερόταν σε εμάς λέγοντας τις παπαριές του μιας και με τον κ.Τίποτα ασχολούμαστε 2-3 φορές το χρόνο και κάποιες θετικά (όπως του είχαμε πει μπράβο όταν είχε ακυρώσει τα 400.000 € για τα σαντουιτσάκια στο πρωθυπουργικό Φάλκον ή παλιότερα όταν του είχαμε πει μπράβο που είχε το λογότυπο της ΝΔ στη σελίδα του). Τέλος πάντων έγραφε και για κάποιον ο οποίος είναι στον Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλής". Αυτό το έγραψε στις 15:34


Μόλις μια ώρα μετά (στις 15:51) εμφάνισε ένα χαρτί που του ήρθε δήθεν από το Ινστιτούτο και διέψευδε ότι ο τάδε είχε σχέση με το Ινστιτούτο.  Δήλ. ήθελε να μας πει ότι αυτοί του Ινστιτούτου ήταν στημένοι και μόλις είδαν τι έγραφε του απάντησαν αμέσως!


Το χαρτί φυσικά δεν είχε καμία υπογραφή και κανένα όνομα και το Ινστιτούτο δεν είναι σχολήθηκε καθόλου με τις παπαριές του Παπαγιάννη...χώρια που στη σελίδα του Ινστιτούτου δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ανακοίνωση ή οτιδήποτε άλλο. Εμείς λοιπόν λέμε ότι το χαρτί του Παπαγιάννη είναι πλαστό (μπορεί να το φτιάξει και ένας 10χρονος) και ευχαριστούμε την φίλη από το Ινστιτούτο που μας ενημέρωσε :)

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ (μπορεί να το βρει ο καθένας πχ. εδώ) ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ (τόνος στο "του" στην τρίτη σειρά)

ΥΓ. Πάντως παρακαλούμε όσους του κάνουν μηνύσεις να σταματήσουν... μας προσφέρει άφθονο γέλιο και αν τον χάσουμε τι θα κάνουμε;