Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της PulseΠροβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η Βουλή εμφανίζεται επτακομματική με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 22% στην πρόθεση ψήφου, τη ΝΔ...
να ακολουθεί με 19,5% και το ΠΑΣΟΚ τρίτο με ποσοστό 14%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5%, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 5,5% για το κάθε κόμμα.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι εμφανίζονται με ποσοστό μόλις 1,5%, όπως και το ΛΑΟΣ, η Δημοκρατική Συμμαχία, η Δράση και η Δημιουργία Ξανά.

Στο ερώτημα αν οι νέες εκλογές αποτελούν καλή ή κακή εξέλιξη, το 49% των ερωτηθέντων θεωρεί καλή ή μάλλον καλή την εξέλιξη και το 46% εκτιμά ότι είναι κακή ή μάλλον κακή.

Οι πιο δυσαρεστημένοι από τη νέα προσφυγή στις κάλπες εμφανίζονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν εκείνοι της ΝΔ. Οι περισσότερο ικανοποιημένοι είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων εμφανίζονται διχασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου