27 Μαΐου 2012

Ανοησίες ρεπόρτερ του STAR

Η -εκπληκτική- τραγουδίστρια της FYROM Kaliopi (Καλλιόπη Μπουκλέ), δεν ανήκει στο "σλαβομακεδονικό" φύλο, που είναι το 50% των Σκοπιανών, ούτε στο "Αλβανικό", που είναι το 30%, αλλά στο Βλάχικο, που είναι το 2-3% των κατοίκων της FYROM. Λατρεύει την Ελλάδα, έχει έρθει χιλιάδες φορές στη Θεσσαλονίκη, είναι από τους ανθρώπους που ξέρουν ότι...
δεν έχουν καμία σχέση με τον Μ.Αλέξανδρο, δεν αισθάνεται "μακεντόνσκι", αλλά Βλάχα και αν ήταν όλοι οι Σκοπιανοί έτσι, θα είχε λυθεί το πρόβλημα της ονομασίας.
Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απαιτούμε να πεί δημοσίως "είμαι από τη ΦΥΡΟΜ", γιατί το συνταγματικό όνομα της χώρας της είναι "Μακεδονία" και αν έλεγε ΦΥΡΟΜ, θα τη σκότωναν στη χώρα της (το ίδιο έγινε με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Άντιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να πεί αργότερα, ότι τον ανάγκασαν με τη βία από τον Ολυμπιακό, να πεί "είμαι από τη ΦΥΡΟΜ", καθώς είχε πρόβλημα η οικογένειά του στη ΦΥΡΟΜ).
Για να είμαστε σοβαροί, δεν είναι θέμα κάποιου μεμονωμένου Σκοπιανού, όπως η Καλιόπη, να λύσει το πρόβλημα, λέγοντας "είμαι από τη ΦΥΡΟΜ", την ώρα που Πούτιν, Ομπάμα και Μέρκελ, αποκαλούν την πατρίδα της "Μακεδονία".
Επίσης, αν πρέπει να πιέσουμε κάποιον να πεί την αλήθεια, δεν είναι ένας Σκοπιανός αθλητής ή μια Σκοπιανή τραγουδίστια, αλλά η Αθήνα! Αυτή πρέπει να πιέσουμε κ.ρεπόρτερ του ΣΤΑΡ, να μας εξηγήσει γιατί φοβάται τόσο πολύ να βάλει το άγαλμα του Μ.Αλεξάνρου στην Αθήνα!!!


Πάρε λοιπόν την κάμερα και το μικρόφωνό σου και χώστα στη μούρη όλων των Ελλήνων πολιτικών, ρωτώντας τους "γιατί ρε ψευτοπατριώτες, φοβάστε τόσο πολύ να τοποθετήσετε το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα; Ποιός σας το απαγόρεψε;"




http://taxalia.blogspot.com/2012/05/star.html