13 Μαΐου 2012

Στις καθυστερήσεις πήρε τον τίτλο η Σίτι(VIDEO)


Το πιο δραματικό φινάλε των τελευταίων χρόνων έζησαν στην Αγγλία. Η Μάντσεστερ Σίτι έχανε με 2-1 από την ΚΠΡ ως το 92' όμως με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πανηγυρίζει έξαλλα το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά από 44 χρόνια.
Τέτοιο φινάλε ούτε ο Χίτσκοκ δεν θα φανταζόταν. Η Μάντσεστερ Σίτι που ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην ΚΠΡ, βρέθηκε να χάνει με 2-1 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμαχόταν να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ο Τζέκο όμως και ο Αγκουέρο με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσαν το πρωτάθλημα στην ομάδα του Μαντσίνι που πανηγυρίζεται έξαλλα στο Μάντσεστερ.







\

Την ίδια ώρα η Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 την Σάντερλαντ στο στάδιο του φωτός αλλά αυτό δεν της έφτασε. Στο Τσάμπονς Λιγκ θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά η Άρσεναλ που νίκησε εκτός έδρας την Γουέστ Μπρομ, ενώ την τέταρτη θέση πήρε η Τότεναμ αφήνοντας εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την Νιούκαστλ.

Στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη χρονιά μαζί με τις Μπλάκμπερν και Γουλβς θα αγωνίζεται η Μπόλτον που έμεινε στο 2-2 με την Στόουκ.