Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση VPRC γοια το πέος: ΣΥΡΙΖΑ 30%, ΝΔ 26,5%... και παράσταση νίκης: ΝΔ 39%, ΣΥΡΙΖΑ 29%!!!Μια νέα δημοσκόπηση που δείχνει πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά παράσταση νίκης για τη Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιηθηκε σήμερα...

Πρόκειται για έρευνα της εταιρείας VPRC για τα Επίκαιρα, από την οποία προκύπτει ότι στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30% εναντι 26,5% της Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 12,5%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 7,5%, όπως και η ΔΗΜΑΡ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5% και η Χρυσή Αυγή με 4,5%.
Εκτός Βουλής μένουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην παράσταση νίκης προηγείται η Νέα Δημοκρατία με 39% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29%.


3 σχόλια:

 1. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΡΙΖΟ-ΚΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΩΣ, ΑΝ 1 ΣΤΑ 1000 ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ VPRC.. M@*%Σ...
  ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Β. ΚΟΡΕΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΙΑ Β.ΚΟΡΕΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ?
  ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ; ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΑ.
  ΠΆΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΣΟΙΠΛΕ ΚΑΙ Η ΛΑΝΓΚΑΡΤ ΝΑ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ, ΤΈΤΟΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ
  ΥΓ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΣΥΝΗΣΤΩΣΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟ ΑΤΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή