04 Μαΐου 2012

Συγνώμη ζητάει το YouTube που κατέβασε το σέξι χορό του supermodel [βίντεο]

Όταν η 19χρονη Κέιτ Άπτον, εξώφυλλο του Sports Illustated, άρχισε να χορεύει για χάρη του Τέρι Ρίτσαρντσον που την φωτογράφιζε, τα μόνιτορ ανά τον πλανήτη άρχισαν να λιώνουν. Κάποιος παραπονέθηκε ότι είναι πολύ σέξι. Και το YouTube το έκοψε μαχαίρι. Μέγα λάθος τους. Αλλά, τουλάχιστον, είχαν την μαγκιά να το παραδεχτούν.
«Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στο σάιτ, που μερικές φορές παίρνουμε λάθος αποφάσεις», ήταν το σχόλιο του υπεύθυνου της Google, στην οποία ανήκει το YouTube, για την απόφαση να κατεβάσουν το βίντεο της Κέιτ Άπτον, θεωρώντας ότι παραβιάζει τους όρους περί γυμνού.

Μετά από λαϊκή απαίτηση το βίντεο όχι μόνο ανέβηκε ξανά, αλλά και χωρίς ηλικιακό περιορισμό για να το δεις.

Η αλήθεια είναι ότι όντως το σάιτ έχει επιτρέψει σε άλλους σταρ, όπως την Σελένα Γκόμεζ και τον Τζάστιν Μπίμπερ να κάνουν τον ίδιο ακριβώς χορό, το περιβόητο Cat Dance.

Το πρόβλημα είναι ότι ούτε η Σελένα, ούτε ο Τζάστιν έχουν το φαντασμαγορικό σέξ απήλ της Κέιτ Άπτον, μιας γυναίκας για την οποία θα (παρα) μιλάμε τα επόμενα 20 χρόνια.

Και για να ολοκληρώσουμε το θέμα, οφείλουμε να τονίσουμε ότι τόσο ο Τέρι Ρίτσαρντσον όσο και η Κέιτ Άπτον δεν δέχτηκαν να κάνουν καμία δήλωση για το θέμα.



iefimerida.gr