01 Ιουνίου 2012

Σε 33χρονο Κινέζο ανήκουν τα μέλη που εστάλησαν σε διάφορα σημεία του Καναδά

Σε έναν 33χρονο Κινέζο φοιτητή του πανεπιστημίου Κονκόρντια του Μόντρεαλ ανήκουν τα ακρωτηριασμένα μέλη που εστάλησαν με το ταχυδρομείο σε διάφορα σημεία της καναδικής πρωτεύουσας, μεταξύ αυτών και στο Συντηρητικό Κόμμα του Καναδά.
Ο φοιτητής καταγράφηκε ως αγνοούμενος στον διαδικτυακό τόπο του κινεζικού προξενείου του Μόντρεαλ την περασμένη εβδομάδα.

Κύριος ύποπτος της δολοφονίας θεωρείται ένας 29χρονος πορνοστάρ από το Τορόντο, ο οποίος αναζητείται με ένταλμα της Ιντερπόλ στη Γαλλία.

Στον προσωπικό ιστότοπο του φερόμενου ως δράστη κυκλοφορούσε την τελευταία εβδομάδα το φρικιαστικό βίντεο με τη δολοφονία του άντρα και τον διαμελισμό του σώματός του, αλλά κανείς δεν είχε πάρει σοβαρά το θέμα, καθώς εθεωρείτο σκηνοθετημένη ταινία.

Μάλιστα, ένας δικηγόρος από τις ΗΠΑ προσπάθησε να ειδοποιήσει τις Αρχές τόσο στη χώρα του όσο και στο Τορόντο, αλλά η καταγγελία του αγνοήθηκε.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το θύμα διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον δράστη, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος πορνοστάρ και πληρωμένος συνοδός ανδρών.

Στο ποινικό μητρώο του 29χρονου πορνοστάρ περιλαμβάνονται κάποιες μικροαπάτες το 2005. Στον προσωπικό του ιστότοπο υπάρχουν πάντως βίντεο με θανατώσεις κατοικίδιων.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου έμενε ανέφεραν ότι ήταν ήσυχος και δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα.
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ