05 Ιουνίου 2012

Τεμάχισε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά και πέταξε το κεφάλι της απ' την ταράτσα

Ο δράστης κυκλοφορούσε στην πολυκατοικία σε κατάσταση αμόκ κρατώντας στο ένα χέρι το κεφάλι της συζύγου του και στο άλλο ένα μαχαίρι. Η αστυνομία πήρε αμέσως από το διαμέρισμα τα έξι παιδιά του ζευγαριού, τα οποία παρακολουθούνται από ψυχίατρο αλλά παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Συνελήφθη και δικάζεται αύριο στη Γερμανία ο 32χρονος άντρας που σκόρπισε τον τρόμο σε συγκρότημα κατοικιών του Βερολίνου όταν έπειτα από μεταμεσονύκτιο καυγά με την 30χρονη σύζυγό του την σκότωσε και την τεμάχισε μπροστά στα έξι ανήλικα παιδιά τους.

Αμέσως μετά το έγκλημα και ενώ οι γείτονες είχαν καλέσει την αστυνομία, ο τουρκικής καταγωγής Όρχαν Σιρκάζι άρχισε να τρέχει στο κτίριο κρατώντας στο ένα χέρι το κεφάλι της γυναίκας και στο άλλο ένα μαχαίρι γεμάτο αίματα.

Ο δράστης εγκλωβίστηκε στην ταράτσα του πενταόροφου κτιρίου από όπου πέταξε τελικά το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του στην αυλή, μπροστά σε έκπληκτα μάτια των περίοικων.

Οι αρχές είχαν ωστόσο απομακρύνει ήδη τα έξι παιδιά, ηλικίας από εννέα μηνών έως 10 ετών, τα οποία βρίσκονται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση και παραμένουν σε κατάσταση έντονου σοκ.

«Ήταν σε τραγική κατάσταση τα παιδάκια. Ο πατέρας τα είχε υποχρεώσει να βλέπουν όση ώρα κατακρεουργούσε την μητέρα τους την οποία έκοψε σε πολλά μικρά κομμάτια», κατέθεσε μία γειτόνισσα ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμη τα αίτια του καυγά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γερμανικών media ωστόσο ο 32χρονος δολοφόνος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του, χτυπώντας την με γροθιές και κλοτσιές, ειδικά τις ημέρες που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

«Δεν μπορώ να βγάλω αυτά που άκουσα από το μυαλό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ένοικος του διπλανού διαμερίσματος.