23 Ιουνίου 2012

Βίντεο απόδειξη για τις δηλώσεις ΗΠΑ για Σαμαρά που διέψευδε ο "δημοσιογράφος" του ΣΚΑΪ, Δημάδης

Πραγματικά ενοχλημένοι είναι οι Έλληνες ανταποκριτές στην Αμερική , με δημοσίευμα που αναμεταδόθηκε από το ΣΚΑΪ και τον "δημοσιογράφο" του και διέψευδε τη θερμή και εθιμοτυπική δήλωση αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεν για τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ελλήνων ανταποκριτών αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε: "το State Departement προσβλέπει σε συνεργασία με το νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά. Ενθαρρύνουμε τη νέα ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει γρήγορα τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και θα καταστήσουν την Ελλάδα ελκυστική για επενδύσεις, όπως είπε ο Πρόεδρος Ομπάμα και άλλοι ηγέτες του κόσμου''.

Αυτή τη δήλωσε διέψευσε με ανταπόκριση ο ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Θ. Δημάδης.

Μια ημέρα μετά όμως και η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ με δήλωση της επανέλαβε σχεδόν τα ίδια.

Μάλιστα ο καλός συνάδελφος Μιχάλης Ιγνατίου, μας έστειλε και το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου. το οποίο μπορείτε να δείτε και οι αναφορές για την Ελλάδα, ξεκινούν στα 26 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα.



http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/antapokrites_sthn_amerikh_na_h_apodeiksh_gia_th_thermh_dhlwsh_toy_steit_ntipartment_se_samara.1826381.html